نحوه قیمت گذاری شیرینی مشخص شد (۲۵ اسفند)

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با اشاره به اینکه نرخگذاری شیرینیها بهصورت دستوری انجام نمیشود، از افزایش قیمت این محصولات نسبت به سال گذشته خبر داد و بر نظارت اتحادیه بر قیمتگذاریها و امکان گزارش تخلفات توسط شهروندان تأکید کرد.

علی بهرمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران درباره وضعیت تأمین و قیمت گذاری شیرینیهای شب عید و رمضان اظهار کرد: در حال حاضر، هیچ مشکلی در تأمین شیرینی نداریم و همکاران ما آماده ارائه خدمات به مردم هستند.
وی درباره قیمتگذاری شیرینیها توضیح داد: قیمتگذاری در این صنف بهصورت دستوری انجام نمیشود و هر قنادی یا شیرینیفروشی بر اساس کیفیت مواد اولیه و محصول خود نرخ تعیین میکند. البته اتحادیه بر روند قیمتگذاری و تخلفات احتمالی نظارت دارد.
رئیس اتحادیه قنادان در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش قیمت مواد اولیه بر قیمت نهایی شیرینی تأثیر گذاشته است؟ گفت: در یکی دو ماه اخیر، قیمت موادی مانند قند، شکر و روغن تغییر محسوسی نداشته است. اما بههرحال، قیمت شیرینیها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. نکته مهم هم این است که اتحادیه نمیتواند حداقل و حداکثر قیمت یا یک قیمت مشخص برای انواع شیرینی تعیین کند، چراکه قیمتگذاری بر اساس کیفیت انجام میشود.
بهرمند همچنین درباره نحوه نظارت بر قیمتها و برخورد با تخلفات گفت: اگر شهروندان با گرانفروشی مواجه شدند، میتوانند موضوع را به اتحادیه گزارش دهند. شماره تماس ۶۶۹۴۴۴۱۱ برای دریافت گزارشهای تخلف در نظر گرفته شده است.
او در پایان با تاکید بر اینکه در تهران ۱۶۰۰ واحد قنادی دارای پروانه قنادی داریم توصیه کرد: هموطنان حتماً شیرینی مورد نیاز خود را از واحدهای صنفی معتبر و دارای پروانه قنادی خریداری کنند تا از کیفیت و بهداشت آن مطمئن باشند.