اینطوری، دیگه نعناع روی دوغ نمی مونه و حل میشه

برای خوش طعم و عطر شدن داخل دوغ نعناع ریخته میشود اما اغلب این سبزی معطر روی دوغ می ماند برای آنکه داخل دوغ حل شده و کمتر روی آن بماند ترفندی داریم که در ادامه می خوانید.

تا به حال توجه کرده اید که وقتی نعنا خشک را به دوغ اضافع می کنیم، حتی بعد از هم زدن های مکرر، همچنان سبزی خشک با دوغ مخلوط نشده و بشکل معلق روی دوغ میماند. اما ممکن است در رستوران ها یا میهمانی ها، متوجه شوید که چنین مسئله ای نیست و دوغی که برایتان سرو می شود بخوبی با نعناع ترکیب شده؛ اینجاست که مشتاق میشوید تا راز و ترفند آن را شما هم بدانید.
برای رفع این مشکل همراه ما باشید تا ساده ترین ترفند حل شدن سبزی خشک داخل دوغ را در این بخش از ترفندهای آشپزی و خانه داری نمناک برایتان خواهیم گفت تا من بعد با معلق ماندن نعناع روی دوغ مجبور نباشد قبل از سرو، هر بار دوغ را هم بزنید.
- برای این منظور ابتدا کمی آب جوش روی نعنا خشک یا هر سبزی خشک دیگری که قصد دارید به دوغ اضافه کنید، ریخته و اجازه دهید کاملا خیس بخورد.
- بعد از آنکه نعناع و سبزی خشک دوغ تان، خوب خیس خورد آن را به ظرف دوغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- مطمئن باشید که با این ترفند، هر نوع سبزی معطر و نعناع خشکی که دارید، بخوبی و یکدست داخل دوغ ترکیب خواهد شد.
مطالب مرتبط
- مدیرعامل کاستودیا بانک از فدرال رزرو بابت سیاستهای پنهان ضدکریپتویی انتقاد کرد
- پوتین آتشبس 3 روزه ای با اوکراین اعلام کرد
- گلدینو؛ جایی که روابط، ارزش طلایی پیدا میکنند
- یمن تعداد قربانیان حملات آمریکا را اعلام کرد
- آغاز فرآیند شناسایی علت حادثه بندر شهید رجایی با دستور وزیر کشور
- نوستالژی فوتبالی / یادی کنیم از از اولین گُل کریم باقری برای پرسپولیسی ها
- میزبانی تیم ملی در مشهد، نیازمند موافقت شورای تامین
- سالمندان کهریزک، ستارههای هفته جهانی نجوم ۲۰۲۵ را میچینند