(ویدئو) توصیههای پدر علم ژنتیک ایران، پروفسور داریوش فرهود در آغاز سال تحصیلی نو/ دانشآموزان باید مهارت زندگی، بخشندگی و مهربانی یاد بگیرند

سوفیانیوز: پروفسور فرهود در سال 1351 بهعنوان یکی از فارغالتحصیلان موفق در کشور آلمان شناخته میشد و همین باعث شد شهردار یکی از شهرهای آلمان از او برای تأسیس یک مجتمع درمانی دعوت کند. وی در سال 1351 به ایران بازگشت و اولین کرسی علم ژنتیک را در دانشگاه تهران راهاندازی کرد. ویدئوی منتشر شده از توصیههای ایشان در اول مهر را مشاهده فرمایید.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، به نقل از فارس، دکتر داریوش فرهود متولد 4 فروردین 1317 پژوهشگر حوزهٔ ژنتیک، روانشناسی، انسانشناسی و پزشکی است. از او بهعنوان «پدر علم ژنتیک ایران» یاد میشود.او عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران است.فرهود دکترای علوم طبیعی در ژنتیک انسانی و دکترای انسانشناسی را از دانشگاه ماینتس آلمان (1972) و درجه استادی در ژنتیک پزشکی را از دانشگاه مونیخ (1991) اخذ کردهاست. او همچنین بنیانگذار و رئیس اولین کلینیک ژنتیک ایران (از 1354 تاکنون) و استاد و مدیر گروه ژنتیک انسانی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
در ویدئوی منتشر شده دکتر فرهود آغاز سال تحصیلی را به دانشآموزان تبریک گفت و بیان کرد: معلمی شغل پیامبران است و به دانشآموزان باید مهارتهای زندگی نیز یاد داده شود. فقط خواندن و نوشتن نیست . دانش آموزان باید مهارت بخشندگی، مهربانی، معاشرت را نیز در مدرسه یاد بگیرند.





مطالب مرتبط
- عکس العمل مریم معصومی وقتی از خواب ناز بیدارش می کنن!!!
- توماس مولر گاهی بیش از حد در کارم دخالت میکرد!
- ضرر هنگفت پاس گل طارمی به بارسلونا!
- وقتی حامد آهنگی خیلی خوب و استثنائی ادای انگلیسی زبانها رو درمیاره+ویدئو/ این بشر استعدادش توی خندوندن بی نظیره😂
- جباری، موتور رضاوند را راه انداخت
- ازدواج زیباترین داور زن جهان با همکار خود + عکس
- منابع امنیتی پاکستان: پاسخ به حملات هند آغاز شد
- ترانه علیدوستی مقابل دوربین عکاسان فرانسوی در جشنواره کن 2022