طرز تهیه بادمجان پلو ساده و خوشمزه / غذای اصیل ایرانی با دستور ویژه

در این ویدئو به شما طرز تهیه بادمجان پلو ساده و خوشمزه را آموزش میدهیم بادمجان پلو یک غذای اصیل ایرانی است که با ترکیبی از برنج بادمجان سرخ شده گوشت یا مرغ و ادویه های خوشمزه تهیه میشود.

مواد لازم برای درست کردن بادمجان پلو مجلسی بادمجان دو تا. ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده. یک پیاز رنده شده برای گوشت یک ق آرد نخودچی برای گوشت کمی نمک و فلفل سیاه برای گوشت یک پیاز برای مواد میانی پلو روغن. زردچوبه پودر سیر و نمک. دو ق رب گوجه. نصف استکان آب جوش زعفران





مطالب مرتبط
- پای اصغر فرهادی دوباره به دادگاه کشیده شد!
- سورنا و دهل سنه در دانشگاه کردستان بدون همراهی ههلپهرکی
- لبخند اینزاگی با بازگشت تورام؛ شانس طارمی برای بازی مقابل بارسلونا به صفر رسید؟
- خشم براندازان از کمک روسها به ایران در بندر/ تلاش برای حمله به ارتباط راهبردی تهران-مسکو
- بارسا نگران خط دفاعی شد: پیشنهاد بزرگ برای آرائوخو
- لیست نمایندگی های مجاز سایپا تهران (فروش و خدمات 1404)
- کمبود زمان استراحت؛ دغدغه بزرگ استقلال در مسیر فینال حذفی
- حادثه امنیتی در دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی