دستور پخت امپاناداس با سیب / شیرینی اسپانیایی !

این دستور پخت شامل مواد لازم و مراحل تهیه امپاناداس با سیب پانلا، دارچین و عسل است که یک دسر بینظیر را برای شما به ارمغان میآورد.
✔️مواد تشکیل دهنده:
برای خمیر:
500 گرم آرد همه منظوره (4 فنجان)
80 گرم گوشت (2 قاشق غذاخوری)
260 میلی لیتر آب داغ (1 فنجان)
1 قاشق غذاخوری نمک (به سلیقه)
برای پر کردن:
4 عدد سیب
پانلا 1 قاشق غذاخوری
½ قاشق غذاخوری دارچین
1 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
½ لیمو
برای پایان دادن به امپاناداس:
2 قاشق غذاخوری شکر