طرز تهیه حلوای هل و بادام | از سنتی ترین و خوشمزه ترین حلواهای ایرانی!

در این ویدیو، طرز تهیه حلوا هل و بادام، یکی از سنتیترین و خوشمزهترین حلواهای ایرانی را به شما آموزش میدهیم.

این دسر خوشمزه و خوش عطر، با ترکیب آرد قنادی، پودر بادام، پودر هل و زنجبیل، طعمی بی نظیر دارد که هر کسی را به وجد می آورد. حلوای هل و بادام یکی از دسرهای ایرانی محبوب است که می توانید در مراسم های خاص یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه حلوا هل و بادام:
• آرد قنادی: ۳۲۵ گرم
• پودر قند: ۱۳۰ گرم
• پودر بادام: ۱۰۰ گرم
• کره: ۱۰۰ گرم
• پودر هل: ۲ قاشق چای خوری
• پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
• روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
در این ویدیو، تمامی مراحل تهیه این حلوا ساده و خوشمزه را به شما نشان خواهیم داد. اگر شما هم علاقه مند به دسرهای ایرانی هستید، این ویدیو را از دست ندهید.
مطالب مرتبط
- ادای احترام پزشکیان به مزار پدر رئیس جمهور آذربایجان | ویدئو
- شهرستانهای اصفهان، میزبان موج جدید گردشگری شدند
- اخبار مهم/ کارت سوخت این خودروها از اول خرداد غیر فعال میشود!
- وزارت بهداشت یمن: ۶۰ نفر در حمله به صعده شهید شدند
- گزارش دیدار پزشکیان و الهام علی اف در باکو
- ابزارهای غیرنقدی تأمین مالی نقش مهمی در رفع ناترازیها دارد/ 92 درصد تأمین مالی بنگاههای اقتصادی کشور توسط بانکها انجام میشود
- باهنر: دولت پیگیر تصویب پالرمو در مجمع تشخیص است / تعدادی از نمایندگان در نامه ای در خواست کرده بودند که بررسی این لایحه در مجمع به تاخیر بیافتد اما اعضای مجمع، مصلحت نمی دادند که بررسی این لایحه به تاخیر بیافتد / کمیسیون های تخصصی تقریباً با همه مواد دو لایحه پالرمو و CFT موافقت کرده اند
- فراخوان فرمولاسیون ماده بازدارنده رسوبهای معدنی درچاههای گاز