جوجه ۱۳ بدر / ۴ روش متفاوت و خوشمزه برای طعم دار کردن جوجه کباب

تو این ویدیو با ۴ روش ساده و حرفه ای یاد میگیری چطور جوجه کباب رو خوشمزه خوش عطر و متفاوت طعم دار کنی.

در این آموزش طعم هایی مثل جوجه کباب تندوری جوجه کباب زعفرانی رستورانی ، جوجه کباب رستورانی بدون زعفران و جوجه کتاب جنگلی رو تجربه میکنی. با این دستورها جوجه کبابهات همیشه خاص و پرطرفدار خواهند بود
مطالب مرتبط
- وسواس کارتال در تمرین پرسپولیس
- مظفرالدینشاه بازو در بازوی ملکه ایتالیا
- تسلیت دبیرکل حزب الله لبنان بخاطر حادثه بندر شهید رجایی
- نشست محرمانه برای انتخاب پاپ جدید
- اهتزاز پرچم امام رضا(ع) همزمان با آغاز دهه کرامت در ارومیه
- تصادف زنجیره ای در کرمانشاه ۱ فوتی و ۴ مصدوم برجا گذاشت
- سقوط جنگنده اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ
- استاندار هرمزگان: در بندر رجایی ۲۲ نفر مفقودی داریم