پدیده های وزنه برداری ایران بر بام جهان

کاروان وزنهبرداری جوانان ایران در پایان رقابتهای قهرمانی جهان با ۱۰ طلا، ۹ نقره، ۵ برنز قهرمان دنیا شد.
به گزارش "ورزش سه"، رقابتهای وزنهبرداری جوانان و نوجوانان جهان از ۱۰ اردیبهشت به میزبانی لیما پرو آغاز شد و کاروان ایران توانست با شایستگی به مقام قهرمانی این دوره از رقابتها برسد.
آلما حسینی در دسته ۶۴ کیلوگرم نوجوانان دختر با رکورد ۱۱۱ کیلوگرم در دو ضرب و ۱۹۷ کیلوگرم مجموع به مدال نقره و برنز رسید.
ایلیا صالحیپور یک مدال برنز دو ضرب دسته ۸۱ کیلوگرم را با رکورد ۱۹۵ کیلوگرم تصاحب کرد.
امیرحسین سپه و حمیدرضا زارعی نیز در دسته ۹۶ کیلوگرم ۴ مدال به دست آوردند. سپه با رکوردهای ۱۶۵، ۱۹۹ و ۳۶۴ کیلوگرم در یک ضرب، دو ضرب و مجموع به ترتیب به دو برنز و یک نقره دست یافت.
زارعی نیز با ۲۰۳ کیلوگرمی که در دو ضرب به ثبت رساند به مدال طلا رسید.
در دسته ۱۰۲ کیلوگرم ابوالفضل زارع در یک ضرب قهرمان شد. او رکورد ۱۷۶ کیلوگرم را ثبت کرد. در دو ضرب او با ۲۱۰ و در مجموع با ۳۸۶ کیلوگرم دو نقره را بر گردن آویخت.

در ۱۰۲+ کیلوگرم نوجوانان، حسین یزدانی قهرمان جهان و عنوان قویترین مرد نوجوانان را از آن خود کرد. یزدانی در یک ضرب با ۱۴۴ کیلوگرم مدال برنز را گرفت اما در دو ضرب و مجموع قهرمان شد. او در دو ضرب با ۱۹۰ و در مجموع با ۳۳۴ کیلوگرم دو طلا را برای ایران به دست آورد.
علیرضا نصیری در پرو هم از عنوان قهرمانی خود دفاع کرد و با مجموع ۴۰۰ کیلوگرم قهرمان دسته ۱۰۹ کیلوگرم دنیا شد. او در یک ضرب با ۱۸۰ و در دو ضرب با ۲۲۰ به مقام قهرمانی رسید.
فرهاد قلیزاده، دیگر نماینده ایران در همین دسته، در دو ضرب عملکرد قابل ملاحظهای داشت و با رکورد ۲۰۵ کیلوگرم به مدال نقره رسید. او در مجموع نیز با ۳۷۰ کیلوگرم بعد از نصیری قرار گرفت و نایب قهرمان جهان شد.
در آخرین دسته رقابتها و در ۱۰۹+ کیلوگرم، رقابت دو ایرانی هیجان و جذابیت فراوانی را به طرفداران وزنهبرداری داد. حمیدرضا محمدی تنها در یک ضرب با ۱۸۱، در دو ضرب با ۲۱۳ و مجموع ۳۹۴ کیلوگرم سه طلا را تصاحب کرد.
طاها نیز که پا به پای محمدی پیش رفت، سه نقره را بر گردن آویخت. او در یک ضرب ۱۸۰، در دو ضرب ۲۱۲ و مجموع ۳۹۲ کیلوگرم را به نام خود ثبت کرد و نایب قهرمان دنیا شد.

تا پیش از مسابقات جهانی پرو، کسب ۱۵ مدال در یک دوره از مسابقات جهانی برای جوانان ایران یک رکورد محسوب میشد که سه بار اتفاق افتاده بود؛
سال ۲۰۱۱ با کسب ۸ طلا، ۶ نقره و یک برنز
سال ۲۰۱۹ با کسب ۲ طلا، ۴ نقره و ۹ برنز
سال ۲۰۲۳ با کسب ۵ طلا، ۹ نقره و یک برنز
وجه تمایز تیم سهراب دقیقا همین جاست. این تیم با کسب ۸ طلل، ۸ نقره و ۳ برنز عنوان قهرمانی جوانان جهان را جشن گرفت تا هم به لحاظ تعداد مدال (۱۹) و هم به لحاظ مرغوبیت مدال، بهترین تیم تاریخ وزنهبرداری ایران در رده سنی جوانان باشد.
به این مدالها یک نقره و یک برنز آلما حسینی در بخش دختران و ۲ طلا و یک برنز حسین یزدانی در بخش نوجوانان را هم باید اضافه کرد. وزنهبرداری با این جوانان حالا بیشتر از همیشه به آینده خوش بین است.





مطالب مرتبط
- غرش الهلال پس از برکناری ژسوس با پنج گل
- جوزف نای، خالق مفهوم قدرت نرم در گذشت
- معجزه ارگاسم (اوج لذت جنسی): چرا باید زنان ارگاسم را جدی بگیرند؟
- رئیس سازمان هواشناسی: تغییر کاربری ها باعث شده با ۶ میلیمتر بارش هم سیل رخ دهد !
- دود سیاه از واتیکان بلند شد
- تشکر مهدی یغمایی بابت همدردی و پیامهای تسلیت مردم پس از فوت برادرجوانش با چشمانی سرخ از شدت گریه!+ویدیو/ روحش شاد
- سپیده بزمی پور به همسرش شاهرخ استخری : نمیدونم دقیقا ادما باید چطوری زندگی کنن که هر سال وقتی تولدشون میشه، اطرافیانشون اینطوری از خوشحالی بال در بیارن...
- پاریس در یک قدمی فینال با سوپر گل فابین (عکس)