به گزارش رکنا، طرز تهیه زرشک پلو به روشی خاص و آسان را آموزش داده ایم؛
طرز تهیه:
مرغ رو با زردچوبه ماساژ بدین. خوب ک رنگ گرفت بذارین تو ترکیب کره و روغن. هرچقدر کره بیشتر باشه مرغ لطیف تر و خوش طعم تر میشه.
سرخ که شد پیاز رو اضافه کنین. بلافاصله بعدش هویج و فلفل یا هر صیفی جات دیگه که دوست دارین رو اضافه کنین. لازم نیست پیاز سرخ بشه؛ زعفرون و 2 لیوان آب بریزید روش و بذارین 2ساعتی با شعله کم بپزه؛ پیاز خودش آب میشه و لعاب میده به خوراک.