فهرست محتوا
  • چه زمانی میوه‌ها بیشترین فایده را دارند؟
  • احساس سیری طولانی‌تر با مصرف میوه‌ها
  • مزیت‌های فیبر موجود در میوه‌ها
  • آیا مصرف میوه‌ها بعد از غذا مفید است؟
  • محدودیت‌های مرتبط با خوردن میوه بعد از غذا

به گزارش رکنا، مصرف میوه‌ها نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارد. میوه‌ها منبعی غنی از ویتامین‌ها, مواد معدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که برای سیستم ایمنی ، قلب، پوست و دستگاه گوارش مفیدند.

چه زمانی میوه‌ها بیشترین فایده را دارند؟

لورا تاجان، متخصص تغذیه فرانسوی، تاکید دارد که خوردن میوه‌ها قبل از وعده غذایی اصلی تاثیر بیشتری بر سلامت دارد. وی در مصاحبه‌ای با سایت Infobae اشاره کرده است که این روش می‌تواند هضم غذا را بهبود بخشیده و جذب بهتر مواد مغذی را امکان‌پذیر سازد.

احساس سیری طولانی‌تر با مصرف میوه‌ها

تاجان توضیح داده است که فیبر فراوان موجود در میوه‌ها، با افزایش حجم در معده، سبب ایجاد احساس سیری می‌شود. این خاصیت به ویژه برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند یا با پرخوری مواجهند مفید است.

مزیت‌های فیبر موجود در میوه‌ها

مصرف میوه‌ها بر روی معده خالی به بدن اجازه می‌دهد که مواد مغذی بیشتری جذب کند، زیرا فیبر موجود در میوه‌ها جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی را تسهیل می‌کند. همچنین، فیبر موجود در این خوراکی‌ها باعث کاهش سرعت جذب قندها شده و از بروز تغییرات سریع قند خون جلوگیری می‌کند.

آیا مصرف میوه‌ها بعد از غذا مفید است؟

به عقیده تاجان، مصرف میوه‌ها بعد از غذا برخلاف تصور عموم نمی‌تواند به تمیز شدن دندان‌ها کمک کند. در واقع، تنها موجب افزایش ترشح بزاق و خنثی کردن اسیدهای دهان می‌شود و جایگزین روش‌های بهداشت دندان نمی‌شود.

محدودیت‌های مرتبط با خوردن میوه بعد از غذا

این متخصص تغذیه بیان کرده که بهتر است از مصرف میوه‌های خیلی شیرین یا چرب بلافاصله پس از وعده غذایی سنگین خودداری شود، زیرا این کار ممکن است روند هضم غذا را مختل نماید.

بنابراین، برای بهره‌مند شدن از تمامی فواید بی‌نظیر میوه‌ها، بهتر است زمان مناسبی برای مصرف آن‌ها انتخاب کنید.

  • جزئیات جدید از ضرب و شتم افشین پیروانی در بازی پرسپولیس و خیبر
    • مشاهده خبر