به گزارش رکنا، مدیرعامل کیوردچی اعلام کرد که هوش مصنوعی بهزودی میتواند چهره دنیای سئو و مقاله نویسی را متحول کند. تیم کیوردچی در تلاش است تا با ارائه خدماتی نوین شبیه به Answer The Public، اما در سطحی پیشرفتهتر، آیندهای درخشان را برای کاربران فارسیزبان رقم بزند.
رونمایی از جزئیات سه سال توسعه کیوردچی
به گزارش زومیت، «اسماعیل نورمحمدی»، مدیرعامل کیوردچی، در نشست خبری این مجموعه از مسیر توسعه سهساله پلتفرم، چالشهای فنی و برنامههای پیش رو صحبت کرد. نورمحمدی توضیح داد که این ابزار تحقیق کلیدواژه، بیش از سه سال است که تحت توسعه قرار دارد و توانسته خود را با تغییر سیاستهای مداوم گوگل تطبیق دهد. به گفته او، کیوردچی به کاربران فارسیزبان این امکان را میدهد که نیازهای جستوجوی کاربران در پلتفرمهایی مانند گوگل، یوتیوب، اینستاگرام و حتی دیجیکالا را بشناسند.
هوش مصنوعی چندمرحلهای، ابزاری برای تولید محتوای بهینه
یکی از وجه تمایزهای اصلی کیوردچی، بهکارگیری هوش مصنوعی چندمرحلهای در تولید محتواست. نورمحمدی توضیح داد: «این سامانه در ابتدا عناوین پیشنهادی کاربر را بررسی و جستوجو میکند، سپس نتایج بهدستآمده را خلاصهسازی کرده و به زبان روانتری بازنویسی میکند. در گام سوم، محتوا توسط الگوریتم پیشرفته SEO Optimizer بهینهسازی میشود و در نهایت تصاویری مرتبط نیز برای مقاله تولید میکنند تا کاربران نیازی به افزودن جزئیات اضافی نداشته باشند.»
«رادار سئو» و «نقشه کلمات ترند»: ابزارهای بینظیر رایگان
دو محصول شاخص کیوردچی، یعنی رادار سئو و نقشه کلمات ترند ایران، به کاربران امکان میدهند با تحولات بازدید اینترنتی آشنا شوند و از نیازهای کاربران در لحظه مطلع شوند. رادار سئو بهطور ۲۴ ساعته وبسایتهای مختلف را رصد میکند و میزان بازدیدهای آنها را تخمین میزند. درحالیکه نقشه ترندهای کلمات کلیدی ایران اطلاعاتی ارزشمند را درباره موضوعاتی که کاربران به آن علاقه دارند، ارائه میکند.
تحلیل جستوجوهای دیجیکالا؛ همیار نوین تولیدکنندگان محتوا
در این نشست، قابلیت جدیدی معرفی شد که به کاربران امکان میدهد کلمات پرجستوجو در دیجیکالا را بشناسند. این ابزار برای تولیدکنندگان محتوا و فروشندگان آنلاین میتواند ابزار قدرتمندی برای تدوین استراتژیهای بازاریابی باشد و به آنها کمک کند تا فعالیت خود را با رفتار خرید کاربران همسو کنند.
دستاوردها و آمارهای کیوردچی
بر اساس آمار ارائهشده در این نشست، تاکنون نزدیک به ۲۴ هزار مقاله با کمک سیستم هوش مصنوعی این پلتفرم تولید شده است. همچنین بیش از ۵۰ هزار کاربر تاکنون از خدمات کیوردچی استفاده کردهاند. این ابزار در ۱۰۷۰ روز فعالیت خود بیش از ۸۰۰ هزار گزارش ارائه کرده و توانسته پس از دورهای کوتاه به نقطه سربهسر مالی برسد. طبق اعلام نورمحمدی، کیوردچی ظرف مدت ۱۴ ماه به سوددهی کامل رسیده است.
شفافیت و امنیت کاربران؛ اولویت اصلی کیوردچی
نورمحمدی تأکید کرد که اطلاعات کاربران در این پلتفرم ذخیره نمیشود و امنیت آنها بهطور کامل تضمین شده است. او توضیح داد: «حریم خصوصی مشتریان برای ما خط قرمز است و به هیچ عنوان اطلاعات آنها را ذخیره نمیکنیم.» وی همچنین از مذاکرات ناموفق با برخی مؤسسات سرمایهگذاری خبر داد و افزود: «به دنبال پیدا کردن شریک تجاری برای توسعه خدمات خود هستیم، نه صرفاً تأمین سرمایه.»
کیوردچی؛ الگویی بومی برای کاربران فارسیزبان
مدیرعامل این مجموعه در پاسخ به این پرسش که آیا پیشرفت هوش مصنوعی میتواند به این کسبوکار لطمه بزند یا خیر، گفت: «کیوردچی نسخهای بومیشده و قدرتمند از ابزارهایی مانند Answer the Public است که برای کاربران فارسیزبان توسعه پیدا کرده. تیم ما تلاش میکند با آپدیتهای مداوم، از رقابت در عرصه ابزارهای جهانی هوش مصنوعی جا نماند.»
- (فیلم) ذوق و شوق آرمان درویش از تعریف و تمجید باران کوثری از او در پشت صحنه ملکه گدایان / سکانس بخیه با حس و حال آرمان خوب دراومد ...
- مشاهده خبر