به گزارش رکنا، مرغ تک تابه از مرغ های خوشمزه ای است که آموزش تهیه آن را در ادامه فرا خواهید گرفت.
مواد اولیه:
مرغ
ادویه تندوری
فلفل سیاه
زردچوبه
نمک
پیاز
حریره سیر
پوره گوجه
زرشک
طرز تهیه:
۱. مرغ رو با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه تندوری طعم دار میکنیم.
۲. توی تابه سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
۳. تو همون روغن و تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم و بهش حریره سیر، پوره گوجه، زرشک و آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۴. مرغهای سرخ شده رو به تابه برمیگردونیم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا مرغ بپزه و طعم سس به خورد مرغ بره و تمام.