کاهش جمعیت کیفری در مازندران با بهرهگیری از پابند الکترونیک

رئیس کل دادگستری مازندران بر کاهش جمعیت کیفری استان با بهرهمندی از نهادهای ارفاقی تاکید کرد و گفت: تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیتهای قانونی تعداد بیشتری از زندانیان واجد شرایط، آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازگردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در دیدار مدیرعامل ستاد دیه کشور در ساری، با تاکید بر اهمیت کاهش جمعیت کیفری زندان های استان، اظهار داشت: با حضور زندانیان در حبس، خانواده زندانی نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت که در این مسیر، بهره مندی از ظرفیتهای قانونی مانند استفاده از پابند الکترونیک برای کاهش جمعیت کیفری، مورد اهتمام دستگاه قضایی استان است.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: مرخصی پایان حبس، پابند الکترونیک و بهرهمندی از نهادهای ارفاقی از جمله مواردی است که در راستای کاهش جمعیت کیفری استان، مورد تاکید دادگستری مازندران قرار دارد.
پوریانی تصریح کرد: نگاه دادگستری استان مازندران حل مسائل و مشکلات زندانیان و خانواده های آنهاست و تلاش می کنیم با بهره مندی از ظرفیت های قانونی تعداد بیشتری از زندانیان واجد شرایط از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازگردند.
رئیس کل دادگستری مازندران همچنین بر لزوم بهره مندی از ظرفیت ارزشمند خیرین مازندرانی سراسر کشور برای آزادی زندانیان استان تاکید کرد و افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران نیز همکاری بسیار خوبی در راستای کاهش جمعیت کیفری استان با مجموعه ستاد دیه داشته که قابل تقدیر است.
پوریانی خاطرنشان کرد: روسا، دادستان ها و قضات در حوزه های قضایی سراسر استان، ضمن بازدید مستمر و منظم از زندان های مازندران، نسبت به دیدار چهره به چهره با زندانیان و شنیدن و حل مشکلات آنها اهتمام ویژه دارند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور نیز در این نشست ضمن ارائه آماری از وضعیت فعالیت ستاد دیه مازندران و مقایسه آماری عملکرد این ستاد طی دو سال گذشته افزود: تعداد زندانیان آزاد شده در استان مازندران در سال گذشته نسبت به مدت مشابه ماقبل آن، رشد چشمگیری داشته است.
علی شمس در ادامه از رئیس کل دادگستری مازندران به عنوان رئیس هیات امنای ستاد دیه استان در راستای فعالیت های مطلوب این ستاد تقدیر کرد و گفت: طی سال گذشته عملکرد مطلوبی را در بخش های مختلف فعالیت ستاد دیه مازندران شاهد بودیم.
مدیرعامل ستاد دیه کشور تاکید کرد: اعسار، گذشت و آورده زندانیان از جمله فرایندهای اصلی ستاد دیه کشور برای آزادی زندانیان بوده که استان مازندران از این حیث طی سال گذشته در وضعیت مطلوبی قرار داشته است.
شمس با بیان اینکه کمک های بسیار خوبی در بخش کمک های مردمی طی سال گذشته برای آزادی زندانیان در مازندران صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: این رقم در مقایسه با مدت مشابه ماقبل آن، رشد 172 درصدی داشته که این میزان رشد در طول سنوات استان مازندران بی نظیر بوده است.
مدیرکل زندان های مازندران، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، معاونین قضایی رئیس کل دادگستری استان و مدیر نمایندگی ستاد دیه مازندران نیز در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موارد مطروحه در جلسه بیان کردند و در این خصوص گفتگو و تبادل نظر شد.
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- جوزف نای، خالق مفهوم قدرت نرم در گذشت
- آقا جلال در گوش حردانی چه میگوید
- تأسیسات هسته ای ایران دوستانه یا وحشیانه منفجر خواهد شد | توافق بسیار قوی و راستیآزمایی شده را ترجیح میدهم وگرنه آنها را منفجر خواهم کرد
- مذاکرات سری الجولانی با اسرائیل
- پریناز ایزدیار عزادار شد؛ پریناز ایزدیار: چنین قفس نه سزای چو من خوش الحانیست ...+عکس
- اعتراض بارساییها: کارگردان بازی هم علیه ما بود!
- دلایل خاموشی های زود هنگام چیست؟
- پوستر جذاب تراکتور؛ خلیج فارس، همیشه جاودان + عکس