طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه+ عکس

فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد که در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواداولیه طبخ میشود.

بهگزارش خبرگزاری خبرگزاری تسنیم، هرساله با آغاز موسم حج گروهی از مجربترین سرآشپزهای ایرانی برای طبق غذای مورد نیاز زائران کشورمان در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه فعالیت میکنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت
انتهای پیام/





مطالب مرتبط
- قیمت پژو پارس، امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- این باورهای شستشوی لباس، کاملا اشتباهن
- اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفتوگو کردند
- قیمت گوشت مرغ، امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- قیمت نقره ۹۹۹، امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- قیمت گوشی اپل، امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- با گوجه سبز، غذا چی بپزم که خوشمزه و راحت باشه؟
- راهنمای مراقبت و پرورش سنسوریا شمشیری یا نیزه آفریقایی