طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه+ عکس

 طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه+ عکس

  فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی می‌رسد که در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد‌اولیه طبخ می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری خبرگزاری تسنیم، هرساله با آغاز موسم حج گروهی از مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی برای طبق غذای مورد نیاز زائران کشورمان در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه فعالیت می‌کنند.

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه , حج 1404 , مدینه , حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه , حج 1404 , مدینه , حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت

انتهای پیام/

 

 منبع خبر