چهاردهمین دوره اینوتکس برگزار می‌شود

 چهاردهمین دوره اینوتکس برگزار می‌شود

  چهاردهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۵) از تاریخ ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2025) از تاریخ 9 تا 12 اردیبهشت‌ماه 1404 در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

این رویداد به عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور، میزبان بیش از 450 شرکت فناور و نوآور، 150 سرمایه‌گذار و بیش از 100هزار بازدیدکننده از سراسر کشور خواهد بود.

اینوتکس طی سال‌های اخیر به پایگاهی مهم برای گفت‌وگو، همکاری و هم‌افزایی میان بازیگران اصلی زیست‌بوم نوآوری کشور تبدیل شده و در سال 2025 نیز با برنامه‌های متنوع‌تر و گسترده‌تری میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

در این دوره، بیش از 450 شرکت فناور و نوآور، 150 سرمایه‌گذار، و بیش از 100 هزار بازدیدکننده در این رویداد شرکت می‌کنند. همچنین بیش از 20 رویداد تخصصی و 400 جلسه B2B در طول برگزاری اینوتکس برگزار خواهد شد تا مسیر توسعه تعاملات و جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور هموار شود.

بخش‌های متنوع اینوتکس 2025:
استیج اینوتکس برای اتصال ایده‌های جذاب، گفتگوهای نوآورانه و خلق فرصت‌های جدید

ایستگاه آینده با محوریت موضوعات مرتبط با آینده کسب‌وکارها و افراد و نقش فناوری‌های نوظهور

کافه سرمایه فرصتی برای تامین منابع مالی

پاویون مشاوران جهت ارائه خدمات مشاوره تخصصی

ریسرچ‌پیچ، برای توسعه و حمایت از پژوهش‌های کاربردی مسئله‌محور

اینوتکس‌پیچ و بتل، رقابت میان استارتاپ‌ها در حضور داوران داخلی و بین‌المللی

اینونایت به عنوان کمپینگ شبانه برای شبکه‌سازی

مرکز نوآوری قوه مقننه با هدف تعمیق پیوند میان زیست‌بوم نوآوری، قانون‌گذاری و حکمرانی برای چهارمین سال متوالی در اینوتکس حضور دارد. این مرکز علاوه بر برپایی غرفه تخصصی، امسال فروم حکمرانی و قانون‌گذاری را نیز برگزار می‌کند؛ رویدادی که به بررسی روندها و چالش‌های سیاست‌گذاری در حوزه فناوری و نوآوری می‌پردازد و بستری برای گفت‌وگو میان سیاستگذاران، قانون‌گذاران، متخصصان، فعالان اکوسیستم نوآوری و نهادهای عمومی فراهم می‌کند.

حضور مرکز نوآوری قوه مقننه در اینوتکس، بیانگر نگاه نو به تعامل میان نهادهای حاکمیتی و زیست‌بوم نوآوری است و می‌تواند زمینه‌ساز تدوین سیاست‌های هوشمندانه‌ و مسئله‌محور در حوزه علم و فناوری کشور باشد.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر