حذف ۱۵ تن فرآورده دامی از چرخه مصرف گیلان در ایام نوروز

 حذف ۱۵ تن فرآورده دامی از چرخه مصرف گیلان در ایام نوروز

  به گفته مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در استان گیلان، ۱۵ هزار و ۸۹۲ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شد.

هادی بابایی، مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال 1404، اظهار کرد:  طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از تاریخ یازدهم اسفندماه سال گذشته تا یازدهم فروردین‌ماه سال جاری در استان اجرا شد که در این مدت، 7 هزار و 386 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت انجام شده که منجر به خارج شدن 15 هزار و 892 کیلوگرم فرآورده از چرخه مصرف غذایی انسانی شد. 

وی همچنین به ارجاع 62 پرونده تخلف بهداشتی از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی به مراجع قضایی اشاره کرد و افزود: در کشتارگاه‌های صنعتی استان، 20 هزار و 223 رأس دام سبک کشتار و بیش از 446 تن گوشت از این دام‌ها استحصال شده است. همچنین، 9 هزار و 932 رأس دام سنگین نیز کشتار و 2268 تن گوشت از آن‌ها تولید گردید. 

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان به تولید 23 هزار و 59 تن گوشت مرغ از کشتار 12 میلیون و 331 هزار و 470 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان اشاره کرد و گفت: 34 اکیپ سیار و ثابت متشکل از 18 دامپزشک، 24 بازرس گوشت و 17 ناظر شرعی در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از 5645 مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی را برعهده داشتند. 

بابایی با تأکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی و شرعی در طول سال، از شهروندان خواست تا فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی را به ادارات شهرستانی تابعه یا شماره تلفن 1512 گزارش کنند. 

انتهای پیام/

 

 منبع خبر