کتاب "مدیریت راهبردی حملونقل شهری" رونمایی شد

کتاب "مدیریت راهبردی حملونقل شهری"، تألیف سرتیپ دوم دکتر سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا، و دکتر سید محسن طباطبایی مزدآبادی؛ دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم رونمایی از کتاب "مدیریت راهبردی حملونقل شهری"، تألیف سرتیپ دوم دکتر سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا، و دکتر سید محسن طباطبایی مزدآبادی؛ دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران، امروز با حضور سردار جهانگیری؛ رئیس مؤسسه علمی کاربردی فراجا، جمعی از اساتید دانشگاه و متخصصان حوزه حملونقل، در سالن همایشهای بینالمللی ایران واقع در شهرک آزمایش برگزار شد.
این رویداد علمی و فرهنگی، بهعنوان گامی مؤثر در ارتقای دانش و مهارتهای مرتبط با مدیریت حملونقل شهری، با استقبال گسترده علاقهمندان مواجه شد.
در این جلسه، سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا اظهار کرد: وقتی از مسئله حملونقل و ترافیک صحبت میکنیم، به موضوعی اشاره داریم که شامل تکتک افراد است؛ فارغ از جنسیت، سن، شغل یا موقعیت اجتماعی آنها در این شبکه. هر فرد میتواند هم تأثیرگذار باشد و هم تأثیرپذیر.
وی افزود: بیتوجهی به این موضوع سالانه نزدیک به 7 درصد از تولید ناخالص ملی را از بین میبرد. اگر این بیتوجهی ادامه یابد، میتواند منجر به جانباختن سالانه بیش از 20 هزار نفر شود؛ همانطور که در سال گذشته شاهد این رقم بودیم. عمده قربانیان سوانح ترافیکی در سنین بین 25 تا 37 سال قرار دارند، بنابراین باید تمام تلاشها معطوف به بهبود وضعیت موجود شود.
سردار حسینی گفت: بر اساس آمار، سالانه بیش از 300 هزار نفر در حوادث ترافیکی مصدوم میشوند که از این میان، 10 درصد آنها به معلولیتهای جسمی، از جمله ضایعات نخاعی دچار میشوند.
وی افزود: عمده مشکلات بخش ترافیک در بخش علوم انسانی، تربیتی و آموزشی است، چراکه یک کاربر ترافیک خوب میتواند در پرخطرترین و بیکیفیتترین جادهها، با استفاده از یک خودرو معمولی، با سلامت از مبدا تا مقصد سفر کند و برایش مشکلی پیش نیاید.
حسینی با بیان اینکه با واژه "فرهنگ ترافیک" مخالف است، گفت: ما چیزی به عنوان فرهنگ ترافیک نداریم، چراکه رفتارهای ترافیکی هستند که بر ترافیک ما اثرگذارند.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: ما باید تلاش کنیم افراد به این باور برسند که رعایت قوانین و مقررات جزئی از تکلیف انسانی هر فرد است.
حسینی خاطرنشان کرد: ما در ایران درک پایینتری از خطرات ترافیکی داریم و همین میتواند عامل بروز خطرات جدی برای کاربران ترافیک شود.
وی گفت: تلاش ما این است که با اقدامات مختلف، "درک از خطر" را بالا ببریم.
انتهای پیام/