درِ خونه محسن تنابنده و بازیگران سریال پایتخت به روی مردم باز می شود! رونمایی از موزه سریال پایتخت پر از لباس و اکسسوری هنرمندان در مازندران

ساعد نیوز: کمپر ارسطو اولین اتوبوس کمپری است، که در ایران ساخته و پلاک شد، تا برای سریال مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز،علیرضا نجفزاده، مدیر پروژه «پایتخت 7» از ماجرای ساخت کمپر ارسطو و دیگر لوکیشنها توضیح داد.
لوکیشن بنا به نیاز قصه انتخاب شده است. «پایتخت» همزمان در چهار استان کشور فیلمبرداری شده است. تیم تولید همزمان در استانهای مازندران، تهران، اصفهان و خراسان رضوی حضور داشته است. به نظرم آمادهسازی کمپر نسبت به آمادهسازی 10 لوکیشن دیگر سختتر بود. کمپری که آمادهسازی صفر تا صد آن با ما بود و یک شرکت قبول کرد تا بنا به نیاز قصه کمپر بسازد. این وسیله هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ طراحی و زمانی بیشتر از سایر لوکیشنها زمان برد.
کمپر ارسطو اولین اتوبوس کمپری است، که در ایران ساخته و پلاک شد، تا برای سریال مورد استفاده قرار گیرد. «پایتخت» هیچوقت برای مخاطب کم فروشی نکرد. یکی از دلایل زمان بردن پیش تولید آن آمادهسازی لوکیشنی بود، که صفر تا صد آن ساخته شد. یعنی ما در ابتدا با لوکیشن مخروبه مواجه بودیم، که در انتها مخاطب پشت صحنههای آن را خواهد دید. بنابراین، هر آنچه مخاطب در این سریال میبیند، صفر تا صد آن طراحی و آمادهسازی شده است. هیچچیز آمادهای از قبل نبوده است.
آیا طراحی کمپر ارسطو با هدف رونق گردشگری صورت گرفته؟
این وسایل سرمایههای سازمان صداوسیماست، که امیدوارم سازمان بتواند موضوع موزه «پایتخت» را که سالها در آن صحبت میشود، عملی کند، تا لوکیشنها و آکسسواری که در سریال استفاده شده، در موزه نگهداری شود. بنظرم «پایتخت» روند سریالسازی در ایران را یک قدم به جلو برد و متحول کرد. پروژهای که بتواند در هفت فصل ساخته و با استقبال مخاطب همراه شود، حتماً باید بررسی و کارشناسی شود.
سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبتهای اولیه شده است. بنظرم با مساعدت سیما فیلم و نظر استاندار مازندران میتوان موضوع موزه را پیگیری کرد. قطعاً این موزه در حوزه گردشگری هم میتواند موثر باشد. تا پیش از پخش سریال، شاید مردم ایران کسانی را که اهل مازندران یا گیلان بودند، به اسم مردمان شمال یا رشت میشناختند. بنابراین، از موزه «پایتخت» میتوان برای فضای گردشگری استفاده کرد.
در زمان فیلمبرداری بیشتر ایرانیان از اقصی نقاط دنیا به شیرگاه میآمدند، تا با بازیگران «پایتخت» عکس بگیرند. شما اگر وضعیت اکنون شیرگاه با 14 سال قبل مقایسه کنید میبینید صنعت گردشگری آنجا رشد کرده است و بیشتر مردم بخاطر دیدن لوکیشنهای «پایتخت» به آنجا میآیند و مردم شیرگاه هم میزبانان مهربانی برای بچههای پایتخت و مردم بودند و هستند.
منبع: همشهری
برای مشاهده سایر مطالب هنرمندان با سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز در ارتباط باشید.
مطالب مرتبط
- دستیار رهبرانقلاب درباره انفجار بندرعباس پیام صادر کرد
- اطفای آتش بندر شهید رجایی از زاویه خلبان ایلوشین+ ویدئو
- حضور استاندار هرمزگان جهت بررسی روند اطفای حریق حادثه بندر شهید رجایی
- ثبت بالاترین رقم سرمایهگذاری و حفاری اکتشافی ایمیدرو
- طلسم غیبت طولانی کاپیتان گلگهر شکست
- بازدید وزیر کشور از روند اطفای حریق در محل حادثه بندر شهید رجایی + ویدئو
- واکنش معنادار یک نماینده زن به اصلاح قانون مهریه
- به چه علت باید بادام زمینی بخوریم؟