به گزارش تجارت نیوز، موسی رضایی مدیرعامل بیمه البرز در حاشیه نشست بررسی حادثه بندر شهید رجایی که با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور و جمعی از مسئولین کشوری و لشگری در استانداری هرمزگان برگزار گردید، اظهار داشت: قرارگاهی شکل گرفت که تمامی صاحبان کالا مراجعه و اعلام خسارت کردند.
وی با بیان اینکه نزدیک سه هزار کانتینر در حادثه بندر رجایی از بین رفته است، تصریح کرد: برای اینها باید تطبیق های کارشناسی بین اسناد گمرک، اسناد صاحبان کالا و بنادر دریانوردی انجام شود وبعد از آن فرایند کارشناسی را ما (بیمه ها) آغاز بکنیم.
ضرورت توجه جدی دولت به گسترش پوشش بیمه اموال در کشور
به گزارش تسنیم، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران نیز در نشست بررسی حادثه بندر شهید رجایی که با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور و جمعی از مسئولین کشوری و لشگری در استانداری هرمزگان برگزار گردید، با تأکید بر ضعف پوشش بیمه اموال در کشور، خواستار توجه جدی دولت به گسترش این پوشش بیمهای شد.
در این نشست که با هدف بررسی حادثه بندر شهید رجایی و تاثیرات اقتصادی آن در ابعاد ملی و استانی برگزار گردید، محسن پورکیانی با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ بیمه در کشور، بر اهمیت پوشش کامل اموال و داراییها اعم از دولتی و خصوصی تأکید کرد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران با بیان اینکه در کشورهای توسعهیافته پس از وقوع حوادث، نقش دولت عمدتاً به امداد و نجات محدود میشود، تصریح کرد: «در این کشورها، ارزیابی و جبران خسارات صرفاً در چارچوب بیمهنامهها و توسط شرکتهای بیمه انجام میگیرد، در حالی که در ایران با وجود قرار داشتن در معرض انواع بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه، همچنان بسیاری از اموال و داراییهای ملی فاقد پوشش بیمهای کافی هستند».
وی در ادامه ضمن قدردانی از اقدامات دولت در مدیریت و کاهش پیامدهای حادثه بندر شهید رجایی، ابراز امیدواری کرد که تدوین و اجرای راهکارهای عملی برای گسترش پوشش بیمهای اموال، به صورت جدی در دستور کار دولت قرار گیرد.
گفتنی است نشست بررسی حادثه بندر شهید رجایی با حضور دبیر هیئت دولت، رئیس جمعیت هلال احمر، رئیس کل سازمان امور مالیاتی، رئیس مجمع نمایندگان استان، معاونان وزراتخانههای راه و شهرسازی، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و امور اقتصادی و دارایی، معاون ارزی رئیس کل بانک مرکزی، روسای سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان بهزیستی، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، معاون اتکایی بیمه مرکزی، مدیران عامل شرکت های بیمه البرز، دانا و سینا، اعضای شورای تامین استان هرمزگان و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
در این نشست، به تشریح اقدامات انجام شده شامل برآورد و نحوه جبران بخشی از خسارات وارده مالی توسط دولت و شرکتهای بیمه به فعالان اقتصادی و مردم، نحوه رسیدگی به مصدومان در این حادثه، عملیات جستجو و نجات، برنامهریزی برای تخصیص مجدد ارز و رفع و یا تمدید تعهدات ارزی، نحوه بخشودگی، تقسیط بلندمدت و یا معافیتهای مالیاتی، آغاز به کار و تخلیه بار در اسکلههای بندر شهید رجایی، تسهیل ترخیص کالاها، تجهیز بندر به امکانات اطفای حریق، افزایش مراکز درمانی و ظرفیت تختهای بیمارستانی، کمکرسانی به مصدومان و خانوادههای جانباخته تحت پوشش سازمان بهزیستی در این حادثه و آغاز فعالیتهای گمرکی پرداخته شد.
منبع: تسنیم