بیش از یک میلیون "وعده غذایی" برای حجاج سرو شد

 بیش از یک میلیون "وعده غذایی" برای حجاج سرو شد

  در ۱۶ روز ابتدایی آغاز عملیات حج تمتع، یک میلیون و ۹۰ هزار و ۳۰۰ پرس غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار و شام برای زائرانی که تاکنون وارد سرزمین وحی شده‌اند سرو شده است.

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، هر ساله در عملیات اجرایی حج، ارتقاء سطح کیفی خدمات رفاهی در راستای ایجاد آرامش کامل زائران برای پرداختن به اعمال و مناسک، یکی از دغدغه‌های مهم مدیران اجرایی است و از این رو برنامه ریزی دقیق برای طبخ و توزیع غذای سالم و باکیفیت برای بیش از 85هزار زائر کشورمان از ماه‌ها قبل در دستور کار قرار می‌گیرد.

در سال‌های نه چندان دور غذای کاروان‌های ایرانی بصورت جزیره‌ای و سلیقه‌ای در هتل‌های مختلف با کیفیت‌های نامتوازن طبخ می‌شد و در سالهای اخیر با استفاده از آشپزخانه‌های صنعتی، همسان‌سازی تغذیه زائران با استاندارد‌های مشخص درحال انجام است.




در عملیات حج فعلی، 4 آشپزخانه مرکزی وظیفه طبخ و توزیع حجاج ایرانی در مکه و مدینه را عهده دار هستند و در 16روز ابتدایی آغاز عملیات حج تمتع، یک میلیون و 90 هزار و 300 پرس غذای گرم در سه وعده صبحانه، ناهار و شام برای زائرانی که تاکنون وارد سرزمین وحی شده‌اند سرو شده است.

در برنامه غذایی حجاج در کنار وعده اصلی و دورچین با درخواست زائران امکان سرو غذای رژیمی نیز پیش‌بینی شده است و در هر روز دو تا سه نوع میوه متفاوت نیز ارائه می‌گردد که مواد اولیه تغذیه حجاج از باکیفیت ترین محصولات بازار تهیه می‌گردد و زیرنظر کارشناسان بهداشتی و بدست سرآشپزان متبحر ایرانی طبخ می‌گردد و در باکس‌های هیتردار از آشپزخانه‌های مرکزی به کلیه هتل‌ها ارسال می‌گردد.

مجموع زائران ورودی به کشور عربستان از تاریخ 15 تا 30 اردیبهشت مجموعا به 46443زائر رسیده است که در قالب 318 کاروان سفر خود را آغاز کرده‌اند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها