طرز تهیه پاستا کاپلینی کاپرزه

 طرز تهیه پاستا کاپلینی کاپرزه
  پاستای کاپلینی کاپرزه یک غذای ایتالیایی سبک و خوشمزه است که ترکیبی از گوجه گیلاسی، ریحان تازه و پنیر موزارلا را در خود جای داده است. این غذا با سس مخصوصی تهیه می‌شود که عطر و طعمی شبیه به غذاهای رستورانی دارد. این غذا، یک تجربه لذیذ و دلچسب را برای شما به ارمغان می‌آورد که مناسب مهمانی‌ها و وعده‌های ویژه است. طرز تهیه این غذاهای رستورانی را در ویدئوی تابناک فرا بگیرید.

مواد لازم برای کاپلینی کاپرزه:
1. 225 گرم پاستای کاپلینی یا اسپاگتی
2. نصف پیمانه سس کرافت توسکان هاوس ایتالین
3. یک عدد پیاز ریز خرد شده
4. دو حبه سیر ریز خرد شده
5. سه پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده
6. یک سوم پیمانه ریحان تازه خرد شده
7. یک پیمانه پنیر موزارلا کم‌چرب رنده شده
8. نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم

پاستای کاپلینی کاپرزه یک غذای ایتالیایی سبک و خوشمزه است که ترکیبی از گوجه گیلاسی، ریحان تازه و پنیر موزارلا را در خود جای داده است. این غذا با سس مخصوصی تهیه می‌شود که عطر و طعمی شبیه به غذاهای رستورانی دارد. این غذا، یک تجربه لذیذ و دلچسب را برای شما به ارمغان می‌آورد که مناسب مهمانی‌ها و وعده‌های ویژه است. طرز تهیه این غذاهای رستورانی را در ویدئوی تابناک فرا بگیرید.
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها