دستور پخت کامل آش ترخینه خوشمزه به روایت سوگل طهماسبی / تجربهای اصیل از آشپزی زنان بختیاری با فوت و فنهای سنتی

به گزارش سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز، سوگل طهماسبی متولد 25 بهمن 1364 در اصفهان بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است.بزرگ شده اهواز و فوق دیپلم گرافیک هستند. سال اول دبیرستان در اهواز موفق به دریافت جایزه از جشنواره تئاتر استان می شود. داور این جشنواره مریم معترف بودند و کیانوش عیاری نیز در این جشنواره حضور داشتند که سوگل طهماسبی برای بازی در سریال روزگار قریب انتخاب می شود. به این ترتیب اولین تجربه حرفه ای سوگل طهماسبی با سریال روزگار قریب آغاز می شود.
شام ایرانی یک مجموعه نمایشی است که در هر قسمت از این برنامه چهار نفر از هنرمندان شرکت می کنند. آنها هرشب به خانه یک نفر می روند که از آنها پذیرایی می کند و برایش پیش غذا، غذای اصلی و دسر آماده می کند.
ترخینه از غذاهای خوشمزه و اصیل بختیاری است. اخیرا سوگل طهماسبی در شام ایرانی حضور پیدا کرده و این آش لذیذ را برای مهمان هایش تهیه کرده است. او مراحل پختن آش ترخینه را مرحله به مرحله آموزش می دهد.