دستور پخت کیک اسفنجی ساده برای تولد + فیلم

دستور پخت کیک اسفنجی ساده برای تولد + فیلم
  ساعدنیوز: کیک اسفنجی یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در دنیای شیرینی‌پزی است و به‌عنوان کیک پایه برای انواع مناسبت‌ها شناخته می‌شود. با طعمی دلپذیر و متنوع، این کیک می‌تواند گزینه‌ای عالی برای عصرانه‌ها نیز باشد. در این مقاله، طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را همراه با نکات کلیدی و مواد لازم به شما آموزش خواهیم داد.

به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، کیک اسفنجی یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی‌پزی می‌باشد. کیک اسفنجی در شیرینی‌پزی و تهیه انواع کیک‌های مناسبتی به‌عنوان کیک پایه شناخته می‌شود. البته کیک اسفنجی را در کنار نوشیدنی‌های گرم برای میان وعده و عصرانه نیز تهیه می‌کنند. این کیک به‌صورت پیش‌فرض با طعم وانیلی تهیه می‌شود، اما به سلیقه خود می‌توانیم با اضافه کردن مواد دیگر طعم آن را تغییر دهیم. مثلاً اگر بخواهیم این کیک خوشمزه را به‌صورت کاکائویی درست کنیم، می‌توانیم مقداری از آرد را کم کرده و به‌جای آن از پودر کاکائو استفاده کنیم. برای مشاهده آموزش شیرینی‌پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفنجی ساده برای تولد

  • تخم‌مرغ: 6 عدد

  • آرد: 2 پیمانه

  • پودر قند: 2 پیمانه

  • آب جوش: 1/2 پیمانه

  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری

  • وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری

  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک اسفنجی ساده برای تولد

برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا زمانی که مایه کیک آماده شد، برای گرم شدن فر معطل نشویم. سپس تمام مواد اولیه را 1 ساعت قبل از شروع کار در دمای محیط قرار می‌دهیم تا هم‌دما شوند. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم تا سبک شود.

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را ابتدا با دور تند همزن می‌زنیم تا کمی کف کند سپس 1 پیمانه پودر قند را به تدریج اضافه می‌کنیم و با سرعت تند همزن می‌زنیم تا به مرحله سافت پیک برسد. زرده را به همراه وانیل و مابقی پودر قند در کاسه ریخته و با همزن می‌زنیم تا از لختگی خارج شود. سپس در ادامه آب جوش را سریع اضافه کرده و به‌سرعت هم می‌زنیم.

سفیده تخم‌مرغ را با کمک لیسک به زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و به‌صورت دورانی هم می‌زنیم. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و دوباره با لیسک در جهت فولد می‌کنیم. یک قالب 25 سانتی را کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم. سپس قالب را 3 بار به سطح بکوبید تا هوای آن گرفته شود.

قالب را در فر از قبل گرم‌شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه به مدت 45 الی 55 دقیقه تنظیم کنید. بعد از اتمام زمان پخت، کیک را با خلال دندان چک کرده و در صورت نیاز زمان بیشتری بدهید. پس از خنک شدن، می‌توانید کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و تزئین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه کیک اسفنجی ساده برای تولد

  • هیچ زرده‌ای نباید در سفیده باشد.

  • می‌توانید قبل از هم زدن سفیده، پره‌های همزن را در فریزر بگذارید.

  • در صورتی که تمایل داشتید کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید.

  • دیواره‌های قالب را بیش از 1 سانت چرب نکنید.

  • استفاده از آرد شیرینی‌پزی و سفید ضروری است.

  • از سرد بودن تخم‌مرغ جلوگیری کنید تا کیک پف کند.

  • در زمان پخت، در فر را باز نکنید تا کیک خواب نکند.

با رعایت این نکات و پیروی از دستورالعمل‌ها، کیک اسفنجی شما خوشمزه و پفکی خواهد شد. از تهیه این کیک لذت ببرید و لحظات خوشی را با عزیزانتان سپری کنید.

فیلم آموزشی طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای تولد

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها