طرز تهیه نون خامه ای (با فر و بدون نیاز به فر) با ترکیب قهوه و آرد/ نتیجه اونقدر شگفت انگیزه که دیگه عمرا از قنادی نون خامه ای نمیگیرین!

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ترکیب قهوه فوری و آرد نتیجش شگفت انگیزه! بدون نیاز به فر یه نون خامهای فوقالعاده درست میکنیم. این آموزش شامل مواد لازم، نکات کلیدی و فوتوفنهای تهیه این نون خامهای خوشمزه هست. حتما تا آخر ویدیو ببینید و امتحان کنید! یه نون خامهای بدون فر و خوشمزه با طعم قهوه و شکلات!
مواد لازم نون خامه ای بدون فر:
قهوه فوری: 2 قاشق غذاخوری
آب داغ: 200 میلیلیتر (معادل 1 پیمانه)
آرد سفید: 3.5 پیمانه (معادل 350 گرم)
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرخالی (معادل 10 گرم)
نمک: 1 قاشق چایخوری (4 گرم)
تخممرغ: 1 عدد
شیر یا آب سرد: 300 میلیلیتر (1.5 پیمانه)
پودر خامه قنادی: 1 بسته
شکلات ذوب شده (برای تزئین، اختیاری)
نون خامه ای با فر
امروز قراره یکی از خوشمزهترین و بهترین نون خامهایهای قنادی رو توی خونه درست کنیم. این نون خامهای کمشیرین و فوقالعاده پفی، با خامهای منسجم و بینظیر، هیچی از نون خامهایهای قنادی کم نداره! تمام نکات ریز و مهم رو براتون توضیح میدم تا بتونید به راحتی توی خونه یه نون خامهای حرفهای درست کنید که همه ازتون بخوان دوباره براشون درست کنید. تو این آموزش به نکات زیر اشاره میکنیم: چطوری خمیر نون خامهای رو درست کنیم که حسابی پف کنه و توخالی بشه؟ رازهای خوشمزهتر کردن خامهی فرمگرفته به سبک قنادی چیه؟ چطور فر رو تنظیم کنیم تا نون خامهایها دقیقا مثل قنادیها بشن؟
مواد لازم برای تهیه نون خامهای با فر:
1 پیمانه آب (میتونید نصف آب رو با شیر جایگزین کنید)
8 قاشق غذاخوری کره (هم دمای محیط)
1 پیمانه آرد سفید قنادی
4 تا 5 عدد تخممرغ (بسته به سایز)
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری عسل
مواد لازم برای خامه فرمگرفته:
1 لیتر خامه با 33% چربی (ترجیحا خامه سرد)
1 قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر قند (قابل افزایش تا 100-150 گرم بسته به ذائقه)
(منبع: ECO COOK (آشپزی های پلاس مگ ) )