طرز تهیه مُشته بادمجون اصیل شیرازی/ از اون غذاها که عطرش تا هفت خونه اونورتر میره و طعمش تا 70 سال هم از یادتون نمیره

ساعد نیوز: غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب میشوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفتهاند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است
به گزارش سرویس اشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب Behnam rostami انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.
مقدار مواد لازم مشت بادمجان
برای 3 الی 4 نفر
گوشت چرخکرده: 300 گرم
بادمجان 4 عدد
گوجه: 3 عدد
پیاز : 2 عدد
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.
نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین. به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه.