طرز تهیه خاصترین غذای محلی شیراز؛ کلم پلوی اصیل به روش سنتی/ با این عطر و طعم خاص و جذاب مگه میشه از خوردنش سیر شد

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب اکو کوک انتخاب شده و در اختیارشماقرار گرفته است.
مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی
نصف یک کلم پیچ سفید یا نیم کیلو کلم قمری
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری زردچوبه ، ترخون ،مرزه ،ریحون و زیره سیاه
یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره یا پودر لیمو عمانی
سیصد گرم گوشت چرخ کرده
یک پیاز رنده و آبگیری شده
نمک ، فلفل و زردچوبه یک قاشق
آرد نخودچی در صورت تمایل
چهار پیمانه برنج
یک قاشق چایخوری نمک
مقداری زرد چوبه