طرز تهیه بادمجون تره گیلان؛ غذای سنتی بدون گوشتی که هرکی خورده عاشق طعم و عطر خاصش شده

طرز تهیه بادمجون تره گیلان؛ غذای سنتی بدون گوشتی که هرکی خورده عاشق طعم و عطر خاصش شده
  ساعد نیوز: بادمجان تره، یکی از غذاهای استان گیلان می باشد که بسیار سریع و راحت آماده می شود. حتی اگر بادمجان دوست نداشته باشید قطعا عاشق این غذای بینهایت خوشمزه خواهید شد.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، توی این ویدیو آموزشی، قراره با بادمجان دوتا از خوشمزه‌ترین و جدیدترین غذاهای گیاهی بدون گوشت رو یاد بگیرید که به جرات میگم حتی کسایی که عاشق گوشت هستند هم عاشقش میشن! ?? این دوتا غذای گیاهی بدون گوشت، هم سالم و سبک هستن و هم فوق‌العاده خوشمزه. اگر به دنبال دستور غذاهای جدید، گیاهی و بدون گوشت هستید، حتما این ویدیو رو از دست ندید.

دستور اول:

یک غذای لذیذ با بادمجان که با ترکیب سبزیجات تازه، پنیر و ادویه‌ها درست میشه. یه غذای سبک، سالم و بدون گوشت که هیچ‌وقت ازش سیر نمی‌شید!

دستور دوم:

یک فینگرفود جذاب و عالی برای مهمونی‌ها و دورهمی‌ها! ترکیب بادمجان سرخ‌شده با گردو و سبزیجات تازه طعمی فوق‌العاده داره که باور نمی‌کنید این همه خوشمزگی بدون گوشت به وجود اومده باشه! هر دو دستور، بدون نیاز به گوشت هستن و برای همه کسایی که به دنبال یک رژیم غذایی گیاهی و سالم هستن، عالی هستن. حتی اگر تا حالا بادمجان دوست نداشتید، با این دو روش شگفت‌زده می‌شید و مطمئنم عاشق این غذاها می‌شید. یادتون نره که بادمجون توی این غذاها با تکنیک‌های خاصی آماده میشه که باعث میشه هم طعم عالی پیدا کنه و هم بافتش فوق‌العاده بشه. اگر به دنبال غذاهای بدون گوشت، گیاهی و جدید هستید، حتما این دو دستور رو امتحان کنید.

توی این ویدیو یاد می‌گیرید:

  • طرز تهیه دو غذای گیاهی جدید و خوشمزه با بادمجان

  • استفاده از بادمجان به عنوان یک ماده اصلی برای غذاهای بدون گوشت

  • نکات و ترفندهای خاص برای سرخ‌کردن و آماده‌سازی بادمجان

  • چطور با مواد ساده غذاهای شگفت‌انگیز گیاهی درست کنیم

مواد لازم برای دستور غذای گیاهی اول:

بادمجان: 2 عدد (پوست‌کنده و درشت رنده‌شده)

تخم‌مرغ: 3 عدد

فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری

پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: به مقدار لازم

سیر: 2 حبه (له‌شده)

رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 100 گرم (تقریباً ½ لیوان)

پیاز قرمز: 1 عدد (می‌توانید از پیاز زرد یا سفید هم استفاده کنید)

هویج: 1 عدد متوسط (درشت رنده‌شده)

شوید تازه: 1 دسته کوچک (اگر شوید دوست ندارید، از سبزیجات دلخواه مثل ریحان، اسفناج، ترخون یا جعفری استفاده کنید)

پنیر موزارلا: 100 گرم (رنده‌شده) (اگر پنیر دوست ندارید، می‌توانید از سس بشامل استفاده کنید)

پنیر پارمسان: به مقدار لازم (برای روی غذا) (اگر پنیر پارمسان ندارید، می‌توانید از پودر سوخاری استفاده کنید)

نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری (برای روی غذا)

روغن زیتون: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار لازم

پودر سوخاری: برای کف ظرف

مواد لازم برای دستور غذای گیاهی دوم:

بادمجان: 2 عدد (قطور و حلقه‌ای برش‌زده با قطر نیم سانت)

تخم‌مرغ: 1 عدد

نمک: به مقدار لازم

روغن برای سرخ‌کردن: به مقدار لازم

گردو: 150 گرم (حدوداً 1 الی 1½ لیوان)

پیاز قرمز: ¼ عدد

سیر: 3 حبه

گشنیز یا جعفری: 100 گرم (یا 1 دسته کوچک)

ماست چکیده: 100 گرم (نصف لیوان) (می‌توانید به جای ماست چکیده از پنیر خامه‌ای استفاده کنید)

آب لیموی تازه: نصف لیمو

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چای‌خوری


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار