طرز تهیه بادمجون تره گیلان؛ غذای سنتی بدون گوشتی که هرکی خورده عاشق طعم و عطر خاصش شده

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، توی این ویدیو آموزشی، قراره با بادمجان دوتا از خوشمزهترین و جدیدترین غذاهای گیاهی بدون گوشت رو یاد بگیرید که به جرات میگم حتی کسایی که عاشق گوشت هستند هم عاشقش میشن! ?? این دوتا غذای گیاهی بدون گوشت، هم سالم و سبک هستن و هم فوقالعاده خوشمزه. اگر به دنبال دستور غذاهای جدید، گیاهی و بدون گوشت هستید، حتما این ویدیو رو از دست ندید.
دستور اول:
یک غذای لذیذ با بادمجان که با ترکیب سبزیجات تازه، پنیر و ادویهها درست میشه. یه غذای سبک، سالم و بدون گوشت که هیچوقت ازش سیر نمیشید!
دستور دوم:
یک فینگرفود جذاب و عالی برای مهمونیها و دورهمیها! ترکیب بادمجان سرخشده با گردو و سبزیجات تازه طعمی فوقالعاده داره که باور نمیکنید این همه خوشمزگی بدون گوشت به وجود اومده باشه! هر دو دستور، بدون نیاز به گوشت هستن و برای همه کسایی که به دنبال یک رژیم غذایی گیاهی و سالم هستن، عالی هستن. حتی اگر تا حالا بادمجان دوست نداشتید، با این دو روش شگفتزده میشید و مطمئنم عاشق این غذاها میشید. یادتون نره که بادمجون توی این غذاها با تکنیکهای خاصی آماده میشه که باعث میشه هم طعم عالی پیدا کنه و هم بافتش فوقالعاده بشه. اگر به دنبال غذاهای بدون گوشت، گیاهی و جدید هستید، حتما این دو دستور رو امتحان کنید.
توی این ویدیو یاد میگیرید:
طرز تهیه دو غذای گیاهی جدید و خوشمزه با بادمجان
استفاده از بادمجان به عنوان یک ماده اصلی برای غذاهای بدون گوشت
نکات و ترفندهای خاص برای سرخکردن و آمادهسازی بادمجان
چطور با مواد ساده غذاهای شگفتانگیز گیاهی درست کنیم
مواد لازم برای دستور غذای گیاهی اول:
بادمجان: 2 عدد (پوستکنده و درشت رندهشده)
تخممرغ: 3 عدد
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
سیر: 2 حبه (لهشده)
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 100 گرم (تقریباً ½ لیوان)
پیاز قرمز: 1 عدد (میتوانید از پیاز زرد یا سفید هم استفاده کنید)
هویج: 1 عدد متوسط (درشت رندهشده)
شوید تازه: 1 دسته کوچک (اگر شوید دوست ندارید، از سبزیجات دلخواه مثل ریحان، اسفناج، ترخون یا جعفری استفاده کنید)
پنیر موزارلا: 100 گرم (رندهشده) (اگر پنیر دوست ندارید، میتوانید از سس بشامل استفاده کنید)
پنیر پارمسان: به مقدار لازم (برای روی غذا) (اگر پنیر پارمسان ندارید، میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید)
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری (برای روی غذا)
روغن زیتون: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
پودر سوخاری: برای کف ظرف
مواد لازم برای دستور غذای گیاهی دوم:
بادمجان: 2 عدد (قطور و حلقهای برشزده با قطر نیم سانت)
تخممرغ: 1 عدد
نمک: به مقدار لازم
روغن برای سرخکردن: به مقدار لازم
گردو: 150 گرم (حدوداً 1 الی 1½ لیوان)
پیاز قرمز: ¼ عدد
سیر: 3 حبه
گشنیز یا جعفری: 100 گرم (یا 1 دسته کوچک)
ماست چکیده: 100 گرم (نصف لیوان) (میتوانید به جای ماست چکیده از پنیر خامهای استفاده کنید)
آب لیموی تازه: نصف لیمو
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چایخوری