به گزارش رکنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا مصرف تخم مرغ در دوران سالمندی موجب سفت شدن کبد می‌شود، توضیح داده است: بنا بر پژوهش‌های جدید، مصرف روزانه تخم‌مرغ هیچگونه تأثیر منفی بر چربی‌های خون و بافت کبد ندارد. همچنین باعث ایجاد کبد چرب یا فیبروز (سفتی کبد) نخواهد شد.

در عوض، تخم‌مرغ به دلیل پروتئین باکیفیت موجود در سفیده و زرده که مملو از کولین است، به عنوان یک منبع مفید غذایی برای سالمندان شناخته می‌شود. این ماده غذایی می‌تواند نقش موثری در کاهش سرعت تحلیل رفتن عضلات (که به ‌عنوان سارکوپنی شناخته می‌شود) داشته باشد و از این منظر، تأثیرات مثبتی بر سلامت افراد در سنین بالا ایجاد کند.