به گزارش رکنا، طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پرسش که مصرف جگر خام می‌تواند به رفع کم خونی کمک کند، نیازمند بررسی دقیق‌تری است. اگرچه جگر و گوشت از جمله منابع بسیار غنی از آهن به شمار می‌آیند، اما خوردن آن‌ها به شکل خام یا نیمه‌پخته می‌تواند خطرناک باشد و به انتقال عوامل بیماری‌زا منجر شود. این عوامل می‌توانند موجب بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مختلفی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شوند.

اهمیت پخت کامل جگر و گوشت

از این رو، برای مقابله با کم‌خونی و استفاده بهینه از خواص گوشت و جگر، لازم است اطمینان حاصل کنید که این مواد غذایی به طور کامل پخته شده‌اند و سپس اقدام به مصرف آن‌ها کنید.