به گزارش رکنا، طرز تهیه خورشت بادمجان متفاوت به شرح زیر است؛

مواد لازم

برای درست کردنش احتیاج داریم به:

گل ماهیچه ( ماهیچه بدون استخون)

بادمجان

گوجه

غوره شور

پیاز متوسط 2 عدد

ادویه ها (نمک، لیموفلفلی، زردچوبه، پودر انبه، ادویه قیمه بادمجون)

چاشنی خورشت (آب لیمو ترش تازه یا کمی آبغوره)

رب 1/5 ق غ

زعفران دم کرده یک استکان

نکات مهم

برای اینکه بادمجونا توی خورشت له نشه بهتره درسته سرخ بشه و حتما به صورت راه راه پوست گرفته بشه.

سس ربی که درست کردم (مقدار ربی که داریم با یک لیوان آب جوش و ادویه ها و چاشنی خورشت مخلوط کردم).

زمان پخت این خورشت بسته به نوع گوشتتون ۲ تا ۳ ساعته اما هرچی ماهیچه ها پخته تر و نرم تر باشن این خورشت لذیذتره.