به گزارش رکنا، طرز تهیه خورشت بادمجان متفاوت به شرح زیر است؛
مواد لازم
برای درست کردنش احتیاج داریم به:
گل ماهیچه ( ماهیچه بدون استخون)
بادمجان
گوجه
غوره شور
پیاز متوسط 2 عدد
ادویه ها (نمک، لیموفلفلی، زردچوبه، پودر انبه، ادویه قیمه بادمجون)
چاشنی خورشت (آب لیمو ترش تازه یا کمی آبغوره)
رب 1/5 ق غ
زعفران دم کرده یک استکان
نکات مهم
برای اینکه بادمجونا توی خورشت له نشه بهتره درسته سرخ بشه و حتما به صورت راه راه پوست گرفته بشه.
سس ربی که درست کردم (مقدار ربی که داریم با یک لیوان آب جوش و ادویه ها و چاشنی خورشت مخلوط کردم).
زمان پخت این خورشت بسته به نوع گوشتتون ۲ تا ۳ ساعته اما هرچی ماهیچه ها پخته تر و نرم تر باشن این خورشت لذیذتره.