به گزارش رکنا، استفاده از قارچ برای مقابله با بیماری‌های عفونی پیشینه‌ای چند هزارساله دارد. این خوراکی جذاب و مفید، سرشار از چندین ماده مغذی مهم مانند سلنیوم، ویتامین D و ویتامین B6 است که نقش موثری در حفظ و تقویت سلامت سیستم ایمنی بدن دارند.

قارچ؛ منبع ارزشمند ویتامین D

یکی از نیازهای اساسی بدن برای مقابله با ویروس‌ها و باکتری‌ها، بهره‌مندی از ویتامین D است. جالب است بدانید که قارچ، تنها ماده غذایی گیاهی محسوب می‌شود که مقدار قابل‌توجهی ویتامین D در خود دارد. این ویژگی قارچ را به گزینه‌ای بی‌نظیر برای تامین ویتامین D، به‌ویژه برای گیاه‌خواران تبدیل کرده است.