فهرست محتوا
  • رابطه مستقیم دخانیات با بیماری‌های کشنده
  • فرهنگ‌سازی؛ کلید کاهش مصرف دخانیات
  • ضرورت اقدامات فرهنگی و نظارت بیشتر
  • آغاز دغدغه‌ها از سنین کودکی

به گزارش رکنا، عضو هیئت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات هشدار داد: توجه به این موضوع که مصرف دخانیات عامل ابتلا به حداقل ۲۰ نوع سرطان است، می‌تواند مانع گرایش بسیاری از افراد به این مواد خطرناک شود.

رابطه مستقیم دخانیات با بیماری‌های کشنده

به گزارش خبرگزاری مهر، منصوری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو هیئت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ، در ارتباط با آمارهای سالانه مرگ‌ومیر ناشی از مصرف سیگار در ایران گفت: هر سال، بیش از ۷۰ هزار نفر به دلیل استعمال دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. وی افزود: متأسفانه باوجود تلاش‌های گسترده‌ای که طی بیش از ۳۰ سال در جهت مبارزه با استعمال دخانیات انجام شده، میزان مصرف این مواد همچنان افزایشی است و آمارهای واقعی احتمالاً بیشتر از ارقامی هستند که اعلام می‌شوند.

فرهنگ‌سازی؛ کلید کاهش مصرف دخانیات

وی با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی در این حوزه گفت: اگر باور عمومی بر این باشد که مصرف دخانیات عامل مستقیم ابتلا به حداقل ۲۰ نوع سرطان است، مردم با دقت بیشتری به این موضوع نگاه خواهند کرد. این در حالی است که بسیاری از تخت‌های بیمارستانی که باید در اختیار افراد بیمارتر و نیازمندتر باشد، توسط کسانی اشغال شده که به واسطه استعمال دخانیات دچار مشکلات جدی شده‌اند.

ضرورت اقدامات فرهنگی و نظارت بیشتر

عضو هیئت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات بر نقش دستگاه‌های صوتی و تصویری در آگاهی‌رسانی بیشتر تأکید کرد و اظهار داشت: تنها تصویب قانون نمی‌تواند راه‌حل باشد. اجرای صحیح قوانین به همراه اقدامات فرهنگی گسترده‌تر باعث ایجاد تغییرات مثبت و پایدار در جامعه خواهد شد. وی همچنین به نیاز به نظارت قوی‌تر در این زمینه اشاره کرد.

آغاز دغدغه‌ها از سنین کودکی

منصوری در ارتباط تلفنی با یکی از برنامه‌های رادیویی گفت: نگرانی امروز ما فقط مربوط به دانشجویان و جامعه دانشگاهی نیست؛ بلکه باید توجه داشت که حتی کودکان دبستانی نیز در معرض خطر هستند.