به گزارش رکنا، خوراک دال عدس با اسفناج غذایی ساده، گیاهی و مخصوص کبد چرب و مزاجهای بلغمی است. این غذا با طبع گرم و تر دال عدس، خاصیت ضدالتهابی اسفناج و تنظیمکنندگی صفرا توسط سماق یکی از بهترین انتخابها برای پاکسازی و تقویت کبد چرب است.
دال عدس سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر، فولات و آنتیاکسیدان است؛ هضم راحتی دارد و با طبیعت گرمش به تنظیم رطوبت بدن کمک میکند؛ مخصوصاً در مزاجهای سرد و تر (بلغمی).
اسفناج، زردچوبه، جعفری خشک و سماق همگی در کنار هم، یک ترکیب ضدالتهاب، صفرابر و متعادلکننده طبع میسازند.
نکته تغذیهای:
اضافهکردن قارچ تازه هم میتواند ارزش تغذیهای این خوراک را بالا ببرد، بدون اینکه طبع غذا را خیلی سرد کند.
بدون گوشت، بدون لبنیات، بدون روغنهای مضر – فقط ترکیب هوشمندانه طبیعت برای کبد شما.