طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی / روش نگهداری نخود فرنگی فرهنگی فصل بهار بهترین زمان برای کنسرو کردن نخود سبز میباشد با این روش یکسال بیرون از یخچال و دو سال داخل یخچال ماندگاری داره ذخیره خبر برای مطالعه بعدی مشاهده اخبار ذخیره شده مواد لازم: نخود فرنگی آب . سرکه . نمک منبع: آشپزی مروارید 📌 اگر این خبر را پسندیدید، لطفا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید کپی واتساپ تلگرام توییتر فیسبوک لینکدین جیمیل 🔗 پستهای مرتبط: گلدان های فواره ای DIY با چراغ های LED: زیبایی باغ و پاسیو ساخت جا قاشق و چنگال با سبد های پلاستیکی رنگی در خانه! ساخت پایه پرنده از بطری پلاستیکی و زباله های بازیافتی! طرز تهیه کیک خیس شیر و زعفران / فیلم رونمایی از دو کتاب استاد محمد علی موحد فرق بین قوطی ها و پروفیل های آهنی / تفاوت قوطی ها و پروفیل ها در چیست؟ هنر انقلابی باید بر بستر مسجد تجلی یابد حامد بهداد و لیلا حاتمی روی پرده نقرهای؛ بلیتفروشی «پیر پسر» آغاز شد 👍 0 👎 0 × برچسب کنسر نخود فرنگی طرز تهیه خانگی ⚠ گزارش اشکال 10 ساعت پیش منبع خبر