مقاومت، اساس حیات یک ملت آزاد و مستقل است

 مقاومت، اساس حیات یک ملت آزاد و مستقل است
 بیست و یکمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با تأکید بر اهمیت مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و ستم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ بیست و یکمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با تأکید بر اهمیت مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و ستم برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران به اهمیت زمان و ضرورت تحولات در دانشگاه‌ها اشاره کرد و خواستار توجه به کمال عقلانی و رفتاری در مسیر پیشرفت شد.

حجت‌الاسلام ابوترابی در بیست و یکمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با استناد به سوره مبارکه والعصر، گفت: “زمان، گران‌ترین پدیده عالم امکان است و خداوند انسان را به زمان قسم می‌دهد، که نشان از اهمیت والای زمان در عالم هستی دارد.

وی تأکید کرد که یکی از مشکلات اساسی جامعه، عدم حرکت در مسیر کمال عقلانی و کمال رفتاری است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به ویژگی‌های امام خمینی اشاره کرد و گفت: حق‌شناسی و ایستادن در کنار حق از مهم‌ترین ویژگی‌های امام (ره) بودند.

وی به تلاش‌های امام برای حرکت در مسیر حق و صبر و استقامت در این راه اشاره کرد.

حجت‌الاسلام ابوترابی فرد سپس به تحول در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نگاه تحولی دانشگاه‌ها در چندین پایه قرار دارد و حفظ و افزایش دانشجو، اصلاح ساختار هیئت علمی و مدیریت منابع از جمله این موارد هستند.

وی اضافه کرد: باید چشم‌انداز دانشگاه تغییر کند و هیئت امنای دانشگاه‌ها نقشه تحولی را تدوین کنند زیرا اگر چشم‌انداز و نقشه راه مشخص نشود، برنامه‌ها با چالش مواجه خواهد شد.

در ادامه صالحی، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این جلسه گفت: مفهوم مقاومت باید در ذهن افراد نهادینه شود زیرا آن را امری بدیهی و حیاتی برای حیات یک ملت آزاد می دانیم.

وی تأکید کرد: مقاومت مانند نفس کشیدن است و یک ملت مستقل بدون آن نمی‌تواند حیات طیبه‌ای داشته باشد.

صالحی با اشاره به چالش‌های پیش ‌روی جمهوری اسلامی ایران، یادآورشد: در شرایط کنونی اگر چه مشکلاتی وجود دارد، اما تکیه بر اصل مقاومت و استقامت می‌تواند ما را از گردنه‌های سخت عبور دهد و در برابر چالش‌ها همچنان ایستادگی کنیم.

وی همچنین به حمایت‌های ایالات متحده از رژیم اسرائیل اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از واقعی بودن شعار «شیطان بزرگ» خواند.

صالحی افزود: دشمنان باید دقیقاً شناخته شوند، چون ظاهر فریبنده‌ای دارند و متاع باطل را در لباس حق به مردم می‌فروشند.

این عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اظهارداشت: امیدی که برای آینده وجود دارد ما را مقاوم می کند و حقانیت اسلام به تدریج نمایان خواهد شد، هرچند که در حال حاضر شاهد وقایع ناگوار در غزه و بداخلاقی‌های آمریکا هستیم.

در ادامه این جلسه جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی لزوم به کارگیری تحولات جدید برای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی را ضروری دانست و از پنج خط تحولی در این دانشگاه برای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی خبر داد.

جهان بین گفت: عدالت آموزشی یکی از اهداف کلیدی دانشگاه آزاد اسلامی است که به‌طور گسترده در اختیار همه دانشجویان قرار گرفته است.

به گفته وی، در گذشته، دانشگاه آزاد به عنوان یک نهاد نوآور شناخته می‌شد، اما در سال‌های اخیر فاصله‌ای بین آن و تحولات آموزشی بوجود آمده به طوری که تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد تاکستان از ۱۶ هزار نفر به ۱۵ هزار نفر در دهه 90 کاهش یافته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یادآورشد: پنج خط تحولی به بهبود وضعیت دانشگاه کمک می‌کند وتوجه به توانایی دانشجویان جدی است و در این راستا دانشجویان نیز ادرحال حاضر به سمت رشته‌هایی می‌روند که توانایی‌های شغلی برایشان ایجاد کند.

جهان بین اضافه کرد: با تاسیس دانشکده‌های موضوعی مانند «کسب و کار»، «تمدن»،«مطالعات جهان»، «هوش مصنوعی» و «صنعت ساختمان» هیئت‌های علمی در این حوزه‌ها بیشتر فعالیت می‌کنند.

وی گفت: بسیاری از کلاس‌ها در محیط‌های عملی و صنعتی برگزار می‌شود تا ارتباط دانشجویان با صنعت بیشتر شود.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیتن کرد: هر ۶۰۰ دانشجو به یک حامی اختصاص داده می‌شود تا با ارائه مشاوره و پشتیبانی، زمینه‌های موفقیت آنها را فراهم کنند.

جهان بین اضافه کرد: ۸۱.۶ درصد دانشجویان در خارج از کلاس دسترسی به استاد ندارند و در این راستا هیچ طرح فرهنگی بدون بازگشت به استاد نمی‌تواند مؤثر باشد.

وی گفت:دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر پنج خط تحولی به سمت بهبود و ارتقای کیفیت آموزشی پیش خواهد رفت.

ورسه ای: برنامه‌های جدید و تحول در نظام آموزشی

ورسه ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم با تاکید بر اهمیت شاگرد پروری و توجه به معنویت در کنار علم و دین به عنوان یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها گفت: در راستای روحیه تحول و تعالی در آموزش، درخواست تأسیس چهار دانشکده جدید در استان قزوین ارائه شده است.

به گفته وی، در این طرح، چهار دانشکده تخصصی هوش مصنوعی و فناوری‌های اجتماعی پیشرفته، مهندسی ساخت و فناوری صنعتی، بازار و کسب و کار در علوم انسانی و هنر و توسعه فناوری و کارآفرینی و تعلیم و تربیت اسلامی را شامل خواهند شد.

وی تصریح کرد: دانشکده مهندسی ساخت و فناوری صنعتی در واحد‌های تاکستان یا بویین زهرا راه اندازی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به اجرای طرح حامی دانشجویی اشاره کرد که در آن ۱۶ حامی دانشجویی اختیار شده‌اند و احکام آنها صادر شده است.

ورسه ای بیان کرد: علاوه بر این، طرح صدرا با هدف هم‌افزایی صنعت، دانشگاه و اشتغال، نیز اجرایی شده است و این اقدامات در راستای تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و تقویت تعامل با جامعه، تلاش می‌کند تحولی نوین در نظام آموزشی فراهم آورد.

در ادامه اعضای کمیسیون دائمی هیات امنای استان قزوین نیز تعیین شدند.

انتهای پیام

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها