به گزارش ایرنا، در این راستا جمعه شب در سومین شب از برگزاری این نمایشگاه با حضور استاندار خراسان رضوی و مسوولان حوزه برق استان و سرمایه گذاران، ۱۶ تفاهمنامه تامین مالی و سرمایهگذاری به ارزش بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد ریال برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع هزار و ۴۲۰ مگاوات در استان به امضا رسید.
این تفاهمنامهها میان شرکت های برق و مجموعههای مختلفی از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک تجارت، مؤسسه اعتباری ملل، بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد، ایران خودرو خراسان، شرکت سپاد خراسان، هلدینگ انرژی شستا (نیروگاه طوس)، زنجیره تولید صالح کاشمر، شرکت پارت صنعت، شرکت افلاک الکتریک، کارگزاری ایساتیس پویا و شرکت آفتابگستران امضا شد.
استاندار خراسان رضوی در حاشیه این آیین گفت: فلسفه تشکیل چنین نمایشگاههایی همین است که سرمایهگذاران و سرمایهپذیران کنارهم قرار بگیرند و در طرحهای بزرگ شریک شوند.
غلامحسین مظفری افزود: البته باید تذکر بدهم که از چشمانداز سه هزار و ۱۲۵ مگاواتی که پیشتر برای تولید برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی تا سال ۱۴۰۶ برنامهریزی شده است، بیش از ۲ هزار مگاوات آن مربوط به بخش نیروگاههای بادی است که تامین مالی آن انجام شده است و همین اینک در مرحله ساخت قرار دارد.
وی اضافه کرد: با این حال، تفاهمی که امروز میان بخشهای مختلف دولتی و خصوصی امضا شد، ظرفیتی جدید برای تولید برق خورشیدی به ارزش هزار و ۴۲۰ مگاوات ایجاد میکند.
استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد که این استان تا پایان چشمانداز ۱۴۰۶ حتی به افق مازاد تولید برق تجدیدپذیر در استان برسد.