آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه باسترما پلو غذای مجلسی اردبیلی ها

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه باسترما پلو غذای مجلسی اردبیلی ها

  ساعدنیوز: ویدئویی از آموزش پخت باسترما پلو سنتی مخصوص استان اردبیل در خانه را مشاهده کردید. با سه سوته های ساعدنیوز همراه ما باشید.

به گزارش سرویس خانواده ساعدنیوز، آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به تنهایی با ذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به‌دست می‌آید.

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها