محمد رضاخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: هم اکنون ۱۰۶ کتابخانه در استان دایر است که از این تعداد ۳۵ باب در روستاها به عموم مردم خدمات ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه کتابخانه های عمومی در سال های اخیر با تحول رویکرد از خدمات سنتی به مدرن، تغییر مسیر داده که این مهم در نحوه ارایه خدمات کتابخانه ای قابل مشاهده است، اظهار داشت: کتابخانه ها در رویکرد جدید فقط مکانی برای امانت کتاب و قرائت خانه نیستند بلکه امروز بیش از ۸۰ خدمت در آنها ارائه می شود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: در این استان هم طی دو سال گذشته اقداماتی در این راستا انجام گرفته که بازسازی کتابخانه ها و تعریف خدمات جدید در آنها از جمله این موارد بوده است.
رضاخانی اظهار کرد: هم اکنون در استان، پنج کتابخانه سیار روستایی فعالیت دارد که به ۱۰ روستا کتاب ارسال میکند و در تمامی مناطق استان کتابرسانی انجام میشود.
این مسوول با بیان اینکه استان زنجان در حوزه کتابخوانی بهعنوان استان برتر در تنوع خدمات در کشور است، گفت: اولین کلینیک ویژه و تخصصی خواندن در کشور در کتابخانه سهروردی زنجان راه اندازی شده است که در قالب آن خدمات متعدد مشاوره ای در زمینه خواندن و مطالعه ارایه می شود.