روایتی از احیای آذرآب و هپکو در دولت شهید رئیسی

 روایتی از احیای آذرآب و هپکو در دولت شهید رئیسی

  استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی و نماینده بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی در استان مرکزی روایتی از احیای آذرآب و هپکو در دولت شهید رئیسی و اقدامات برای احیای شرکت‌ها و صنایع توسط دولت سیزدهم ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه، استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی و نماینده بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی در استان مرکزی شامگاه یکشنبه در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در مسجد آقا ضیاءالدین اراک با بیان اینکه شهدای پرواز اردیبهشت گلچینی از بهترین‌ها بودند، گفت: شهید آل‌هاشم از مردمی‌ترین ائمه جمعه، شهید امیر عبداللهیان دیپلمات مقاومت و صدای کودکان مظلوم غزه، شهید رحمتی جوان‌ترین استاندار و یکی از مدیران انقلابی و توانمند و در رأس نام شهید رئیسی است که بر تارک شهدای خدمت می‌درخشد.

وی افزود: سید ابراهیم رئیس الساداتی بر خلاف نامش اهل تفاخر به ریاست نبود و اگر هر کدام از دولت‌ها را به عنوانی نامگذاری کردند، دولت شهید رئیسی دولت مردمی نام گرفت، ویژگی‌ که انقلاب اسلامی برای آن پدید آمده بود و مردمی‌ترین دولت پس از انقلاب بعد از دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری توسط شهید رئیسی معرفی شد.

استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی و نماینده بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی در استان مرکزی ادامه داد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که به هر مناسبت در دو محور پرداخته شود که محور اول بلندکردن یاد آن مناسبت و موضوع و محور دوم انتشار و روایت پیام آن است.

مخلص‌الائمه افزود: در این ایام محافل مختلفی برای بزرگداشت شهید رئیسی برقرار است که هدف والای همه این‌ها روایت خدمات و زحمات شهید رئیسی است و پیام شهید رئیسی نیز سیره، روش و الگوی حکمرانی و مدیریتی ایشان است.

نماینده بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی در استان مرکزی تصریح کرد: سالگرد شهید رئیسی بهترین فرصت تبیین مکتب شهید جمهور است که این مکتب مبتنی بر مدل حکمرانی ایشان است همانند شهید سلیمانی که مکتب منحصربه‌فردی است‌.

مخلص‌الائمه بیان کرد: هیچ شخصیتی را در تاریخ انقلاب اسلامی نداریم که مقام معظم رهبری به اندازه شهید رئیسی ویژگی‌های او را برشمرده باشند، رهبر معظم انقلاب اهل مبالغه نیستند، لذا در همین مدت بعد از شهادت ایشان بیش از 80 ویژگی و تمجید و تجلیل از شخصیت رئیسی داشته‌اند که حتما بر این فهرست بلند خواهند افزود.

استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی و نماینده بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی در استان مرکزی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید رئیسی در کلام رهبر انقلاب بیان کرد: ایشان فرمودند که رئیسی عزیز اهل تهجد، تواضع، توکل، توسل، اتصال به غیب و اهل ذکر و گریه بود که ویژگی‌های مدیریتی که رهبر معظم انقلاب از شهید رئیسی برشمرده‌اند استثنائی است، رهبرمعظم انقلاب اسلامی فرمودند رئیس جمهور جامع‌الاطراف، یکی از بهترین‌های زیر آسمان و رئیس جمهور خستگی ناپذیر و مردمی که این‌ها تعابیر بسیار بلندی است، ایشان فرمودند دولت شهید رئیسی دولت کار و امید بود و باید الگوی همه دولت‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: شهید رئیسی دائم در حال تلاش بود و در طول سه سال به 31 استان 60 بار سفر کرد، ایشان 8 باز به خوزستان سفر کرد، سفرهایی که عمدتا در روزهای پایانی هفته و روز تعطیل انجام می‌شد.

استاندار مرکزی در دولت سیزدهم اضافه کرد: شهید رئیسی در سفر به استان مرکزی بر خلاف پروتکل ها از فرودگاه مستقیم به شرکت آذرآب رفتند و پس از آن از شرکت هپکو بازدید کردند، در همین سفر بود که مشکلات چندین ساله آذرآب حل شد و هپکو جان تازه‌ای گرفت.

مخلص‌الائمه ادامه داد: شرکت آذرآب 7 سال با بحران مواجه بود در شرایطی که تمام حساب‌های شرکت مسدود بود و تمام تجهیزات شرکت در گمرک توقیف بود، هیچ بانکی برای آذرآب و البته هپکو ضمانت‌نامه صادر نمی‌کرد، کارگران چند ماه حقوق معوق داشتند و حتی هیئت مدیره شرکت استعفا داده بودند، شرکتی که پیمانکار بزرگ بین‌المللی است، اما سهامدار آن بانک کشاورزی بود که کاملاً غیرمرتبط است، ولی با دستور شهید رئیسی مشکلات سهامداری آذرآب ظرف سه ماه حل شد، امروز شرکت آذرآب که زمانی در حال اخراج نیرو بود در حال جذب نیروهای متخصص است و هپکو از رکود مطلق به قرارداد صادراتی رسیده و جذب نیرو دارد.

استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی خاطرنشان کرد: سال گذشته 9 شرکت در ایران رشد سودآوری بیش از 500 درصد داشتند که هپکو با 900 درصد در رأس است، شرکتی که با خیانت و غفلت و فساد به خاک نشسته بود اما امروز شرایط متفاوتی را تجربه می‌کند.

استاندار مرکزی در دولت شهید رئیسی و نماینده بنیاد بین المللی شهید رئیسی در استان مرکزی با اشاره به نقش شهید رئیسی در احیای هپکو و آذرآب اظهار کرد: هم شهید رئیسی بر گردن هپکو و آذرآب حق دارد و هم هپکو و آذرآب بر گردن شهید رئیسی چرا که کارگران در قدردانی از ایشان سنگ تمام گذاشتند، شهید رئیسی نهضت‌هایی را بنیان نهاد، از جمله نهضت‌ احیای واحد‌های تولیدی، خدماتی، صنعتی و کشاورزی در دولت مردمی منجر به احیای 8 هزار واحد عظیم، متوسط و خرد شد که اخیراً رهبر انقلاب نیز به آن اشاره کردند.

وی افزود: نهضت اتمام طرح‌های نیمه‌تمام با رشد بودجه‌های عمرانی دیگر اقدام بزرگ دولت سیزدهم بود که در استان مرکزی نیز بودجه عمرانی استان 10 برابر شد و پروژه‌‌های سنواتی مثل پل سنجان، بیمارستان ولیعصر (عج)، پروژه‌های انتقال آب، راه‌ها و بسیاری از پروژه‌های خرد و کلان به پایان رسیدند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه بسیاری از برنامه‌های دولت مردمی سیزدهم نیمه‌کاره ماند، اضافه کرد: دولت شهید رئیسی تنها دولتی بود که از دستاوردهای خود بهره‌برداری نکرد و با رخت عزای رئیس جمهور انتخابات را برگزار کرد، ویژگی مشترک شهید رئیسی و شهید بهشتی، مظلومیت بود، توهین‌ها و تخریب‌ها علیه آیت‌الله رئیسی از مناظرات انتخاباتی آغاز شد و تا امروز ادامه دارد و چه بسا اوج گرفته است چون معاندین فکر نمی‌کردند مردم از ایشان چنین تجلیلی کنند اما هر چه این هجمه‌ها بیشتر شود یعنی محبوبیت شهید رئیسی بیشتر شده است.

انتهای پیام/711/

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها