طرز تهیه مربای پوست هندوانه

آموزش ساده و کم هزینه برای درست کردن مربای خوشمزه پوست هندوانه
اگه تا حالا مربای پوست هندوانه رو امتحان نکردی،پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و میبینید که چقدر کم هزینه و خوشمزس
دستورالعمل درست کردن مربای پوست هندوانه :
پوست هندوانه رو برش بزنین و قسمت سبز رنگ رو جدا کنین ،هر چقدر قسمت سفید ضخیم تر باشه مربا کیفیتش بهتر میشه
پوست ها رو چهار ساعت داخل محلول آب و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین بریزین و داخل یخچال بذارین
این کار باعث ترد و شفاف شدنشون میشه
به ازای هر یک کیلو پوست هندوانه ،یک کیلو شکر و دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزین
چند دانه هل، پوست نصف یک لیمو اضافه کنید، نصف آب یک لیمو رو هم بریزین.
وقتی جوش اومد ،پوست ها رو که خوب شستین اضافه کنین
ده دقیقه به همراه شربت بجوشه
بعد خاموش کنین تا زمانی که کاملا سرد بشه ،دوباره زیر حرارت رو روشن کنین و چهل دقیقه بزارین بجوشه تا شربت غلیظ بشه و در قابلمه رو ببندین و خاموش کنین
نیم ساعت زمان بدین و بعد سرو کنین
در صورت دلخواه کمی عصاره زعفران هم میتونین بریزین
تا فصلش تموم نشده حتما این خوشمزه ی فوق العاده رو درست کنید و برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن
منبع: پلاس مگ