به گزارش ایرنا، علیرضا منادی عصر پنجشنبه در اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان، آن را نقطه عطفی در مسیر رشد اقتصادی و علمی کشور دانست و افزود: این قانون، زیربنای اقتدار اقتصادی و امنیتی ایران در مقابل تهدیدات خارجی است.
وی با یادآوری نقش کلیدی شرکتهای دانشبنیان در تولید محصولات فناورانه و دفاعی، گفت: امروز بیش از ۱۳ هزار شرکت دانشبنیان فعال در کشور داریم که بسیاری از نیازهای دفاعی و پزشکی ما را تامین میکنند و باعث شدهاند ایران در عرصه واکسن سازی و فناوریهای نوین حتی در سطح جهانی حرف برای گفتن داشته باشد.
منادی درباره زنجیره تامین آموزش نیز توضیح داد: از دوران کودکی تا دانشگاه و سپس شرکتهای دانشبنیان، یک نظام آموزشی و پژوهشی پیوسته و هدفمند شکل گرفته است که منجر به خلق ثروت و نوآوری میشود.
رییس کمیسیون آموزش مجلس افزود: ما با تصویب این قانون و اختصاص بودجههای قابل توجه به حوزههایی چون هوش مصنوعی، کوانتوم و بایوتکنولوژی، مسیر پیشرفت کشور را هموار کردهایم و هر هفته با تشکیل کمیتههای نظارتی، پیگیر اجرای کامل این قانون و حمایت از شرکتهای دانشبنیان هستیم.
وی به اهمیت صندوق شکوفایی و نوآوری اشاره کرد و خواستار افزایش سرمایه و تسهیلات این صندوق بهویژه در استان اصفهان شد تا فعالیتهای فناورانه بیش از پیش رونق بگیرد.
منادی گفت: ساخت موشکهای نقطه زن و هایپرسونیک که ریشه در دانش داخلی دارند، نشان از اقتدار و دانش کشور دارد.
وی حمایت مجلس شورای اسلامی و دولت را رمز موفقیت شرکتهای دانشبنیان دانست و گفت: امیدواریم جشنوارههای ملی فنآفرینی همچون جشنواره شیخ بهایی، بستری برای شکوفایی استعدادها و رشد فناوریهای نوین در کشور باشند.
به گزارش ایرنا، جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین رویداد فناوری و فنآفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات در حال برگزاری است.
نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی روز گذشته ۲۴ اردیبهشت با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فنآفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان در کلان شهر اصفهان آغاز شد.