مهدی بهترین روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات آماده سازی سایت صنوف آلاینده اما جای سوال است که چرا صنوف به محل جدید منتقل نمی شود.
وی عنوان کرد: مردم شهر بیرجند بیشتر از وجود صافکاریها و تعمیرکاران در خیابانهای عدل، شهید مصطفی خمینی و شهید فهمیده ناراضی هستند این در حالی است که بیشترین صدور پروانه ساخت برای واحدهایی از جمله مصالح ساختمانی و مصنوعات فلزی صادر شده و باید برای انتقال صنوف آلاینده خیلی مزاحم، تدبیر شود.
شهردار بیرجند به واگذاری حدود ۳۰۰ قطعه زمین را در قالب طرح سایت صنوف آلاینده با قیمت بسیار مناسب اشاره کرد و گفت: شهرداری در این زمینه به وظایف خود عمل کرده و باید دیگر نهادها پای کار باشند.
وی هچنین با تاکید بر اینکه شهرداری بدون استثناء با تخلفات ساختمانی برخورد میکند، اما در کمیسیون ماده ۱۰۰ نه عضویت دارد و نه حق رأی ادامه داد: یکی از موضوعات مورد درخواست مردم نصب چراغ های راهنمایی در تقاطع های شهر است که این موضوع باید در شورای ترافیک شهرستان به تصویب برشد.
بهترین مهمترین پروژه های عمرانی شهر را بهسازی میدان آزادی، پارک آزادی و پارک صیاد اعلام کرد و گفت: همچنین در دیدارهای مردمی مسائل مختلفی از جمله جانمایی و واگذاری مکانهایی برای عرضه میوه، تعیین تکلیف اراضی و املاک بلااستفاده، پیگیری تخلفات ساختمانی، انتقال صنوف آلاینده و نصب چراغهای راهنمایی توسط شهروندان مطرح شد که شهردار بیرجند ضمن صدور دستورات لازم، توضیحات لازم را نیز ارائه کرد.
طرح انتقال صنوف آلاینده که در این نشست مطرح شد، یکی از طرحهای زیربنایی در شهر بیرجند است که در سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷ کلید خورد و طی این سالها در مرحله تامین زیرساختهای لازم قرار داشته است.
قرار است با تکمیل طرح سایت صنوف کارگاهی در مرکز استان، واحدهای آلاینده در هشت گروه صنفی از سطح شهر بیرجند جمعآوری و در مکان جدید مستقر شوند.