طرز تهیه کیک عسلی روسی به روش ساده

مواد لازم برای تهیه کیک عسل روسی
- کره بدون نمک به دمای اتاق: ۱۱۳ گرم یا نیمه لیوان
- شکر: نیمه لیوان (۱۰۰ گرم)
- عسل: ۱۶۰ گرم
- جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
- وانیل: ۱ پاکت
- آرد همه کاره: ۳ لیوان یا ۴۶۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد به دمای اتاق
### برای خامه فرم گرفته
- خامه فرم گرفته: ۳ لیوان
- وانیل: ۳ قاشق غذاخوری
### طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرم کنید.
۲. کیک را به مدت ۵ دقیقه بپزید.