خاگینه تبریزی مغزدار با ساده ترین دستور / دسر سنتی خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان

خاگینه تبریزی مغزدار با ساده ترین دستور / دسر سنتی خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان
 در این ویدیو طرز تهیه خاگینه تبریزی مغزدار را با یک دستور ساده سریع و خوشمزه آموزش میدهیم. خاگینه یا قیقاناخ یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر ایرانی است که در شهرهای مختلف به خصوص تبریز به روشهای مختلف تهیه میشود.

مواد لازم برای خاگینه تبریزی مغزدار: تخم مرغ ۳ عدد. آرد ۹۰ گرم. شکر ۱۲۰ گرم. یک لیوان آب ۲۳۰ میلی لیتر گردو پودر شده ۳ قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق چای خوری گلاب دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به میزان لازم بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری ماست ۱۲۰ گرم. روغن ۷۰ گرم. آب یک لیوان

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها