به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی بعد از ظهر چهارشنبه در آئین تکریم رؤسای سابق و جدید دانشگاه مازندران، با اشاره به آغاز ماه ذیالحجه و سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، وی وجود دانشگاه را برای تعلیم و تربیت بشر ضروریترین مسئله دانست.
آیت الله محمدی لائینی ضمن گرامیداشت خاطره دکتر سعیدرضا پاکطینتنژاد شهید نویسنده کتاب اولین دانشگاه و آخرین پیامبر افزود: اینجا منظور از اولین دانشگاه، دانشگاهی بوده که دانشجوی آن، شخص حضرت آدم (ع) و استادش هم خدای بزرگ بوده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به هفت درس زیبایی که خداوند در این اولین دانشگاه به اولین دانشجو آموخت و آنها را الگو و ضرورت برای همه دانشگاهها تا روز قیامت برشمرد، اعلام کرد: اولین درس این است: خداوند به این دانشجو، منزلت و جایگاه او را به او شناساند که بفهمد چیست و چه جایگاهی در نزد خدا دارد و الگوی رفتار خودش را با این جایگاه خودش همتراز کند، آدم بفهمد و بداند جایگاهش چیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری این درس را پیش از تعلیم علم و ظرفیت ارتقا معنوی و رشد ارزشی انسان دانست و خاطرنشان کرد: دومین درسی که به آدم آموخت، درس علم بود.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: سومین درسی که آموخته، این درس بود که ای آدم، تو با همه این شرافتها و کمالاتی که گفتیم، یک نیمه هستی، مکمل میخواهی، مکمل نظام زوجیت است، یعنی دو نیمه کنار همدیگر باید همدیگر را تکمیل کنند، اینکه باید در کنار همسر و همسر در کنار تو، دو نیمه همدیگر را تکمیل کنید.
این مسئول در ادامه گفت: چهارمین درس، درس دشمنشناسی بوده که ای آدم این شیطان دشمن تو و دشمن همسرت است، مواظب باش. شما دشمن دارید، در این دانشگاه به دانشجویان، درس دشمنشناسی، تحلیل سیاسی که مراقب دشمن باشند بدهید.
وی با اعلام اینکه درس پنجم، درس تقواست، عنوان کرد: خداوند فرمود تقوا یعنی به مواردی که برای شما زیانمند است نزدیک نشوید، مدیریت داشته باشید بر هوسهای خودتان، بر شهوات خودتان، بر حفظ خودتان تلاش کنید.
آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: درس بعدی، آسیبشناسی است و درس هفتم درس توبه است.