استقبال بیسابقه از جشنواره «سلام خوزستان» با مشارکت ۵۸ روابط عمومی و ارسال بیش از ۶۵۰ اثر

نخستین جشنواره استانی روابط عمومیهای خوزستان با عنوان «سلام خوزستان» با استقبالی چشمگیر و فراتر از انتظار همراه شده است.
به گفته شهرام ملکینیا، دبیر اجرایی این جشنواره، تاکنون بیش از ۶۵۰ اثر از سوی ۵۸ روابط عمومی ادارات، سازمانها و دستگاههای اجرایی استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
دبیر اجرایی جشنواره ” سلام خوزستان ” با اشاره به محدودیت ارسال اثر (حداکثر ۵ اثر از هر مجموعه)، این میزان مشارکت را کمنظیر خواند و اظهار داشت: اگر امکان ارسال آزاد در همه محورهای جشنواره فراهم بود، و زمان بیشتری به روابط عمومیها داده میشد، احتمالاً حجم آثار دریافتی چند برابر میشد. این امر بیانگر ظرفیت بزرگ، انگیزه بالا و بلوغ حرفهای روابط عمومیهای استان خوزستان است.
وی گفت: آثار دریافتی در قالبهای متنوعی همچون گزارش مکتوب، مستند تصویری، پادکست، موشنگرافی، اینفوگرافی و پروژههای کمپینی ارائه شدهاند.
دبیر اجرایی جشنواره سلام خوزستان بیان کرد: مشارکت از سراسر استان، از جمله شهرستانهای اهواز، بندر امام، شوشتر، آبادان، خرمشهر،شادگان، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، بهبهان، بندر ماهشهر،اندیکا و دیگر مناطق، نشاندهنده گستره جغرافیایی این رویداد و همگرایی حرفهای روابط عمومیهاست.
دبیر اجرایی جشنواره با اشاره به روند داوری آثار، تصریح کرد: تمامی آثار دریافتی در حال ارسال به هیئت داورانی متخصص، باتجربه و چندبعدی هستند که معیار اصلی آنها، کیفیت، خلاقیت، و میزان اثربخشی ارتباطی آثار است.
ملکینیا در ادامه تأکید کرد: این جشنواره هیچگونه هزینهای برای ثبتنام یا شرکت از روابط عمومیها دریافت نکرده است و هیچ اثری براساس میزان اسپانسرینگ یا حمایت مالی ارزیابی نخواهد شد. نگاه ما کاملاً حرفهای و عدالتمحور است.
وی تصریح کرد: جشنواره ” سلام خوزستان ” از ۲۷ اردیبهشتماه آغاز شده و تا ۴ خردادماه ادامه دارد. مراسم اختتامیه این رویداد روز یکشنبه ۴ خرداد در مجموعه فرهنگی و هنری امام رضا (ع) شهرک نفت اهواز برگزار خواهد شد.
ملکینیا افزود: در کنار دستگاههای اجرایی، چند مرکز علمی و دانشگاهی نیز با ارائه پروژههای پژوهشی در این رویداد مشارکت دارند. همچنین طبق اعلام دبیرخانه، مجموعهای از آثار برگزیده در قالب کتاب یا پرونده دیجیتال منتشر خواهد شد.
دبیر اجرایی جشنواره سلام در پایان خاطرنشان کرد: ” سلام خوزستان ” فقط یک جشنواره نیست؛ بلکه آغاز گفتوگویی نوین درباره نقش و سرمایه انسانی روابط عمومی در استان خوزستان است. این مسیر میتواند به نقطه عطفی برای ارتقاء فرهنگ سازمانی و ارتباطی و همچنین اقناع و راهبری افکارعمومی در سطح استان تبدیل شود.