به گزارش ایرنا، منصور بیجار شامگاه پنجشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان که در سالن ولایت استانداری برگزار شد، افزود: فرمانداریها، نهادهای خیریه و دستگاههای اجرایی باید تحقق این هدف را در صدر برنامههای خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: منابع دولتی باید با مشارکت گسترده مردم بهویژه در مناطق کمتر برخوردار استان در خدمت توسعه متوازن آموزشی قرار گیرد.
بیجار با اشاره بر لزوم مدیریت هدفمند منابع و راهبری توسعه شهرستانی گفت: از این پس، تخصیص منابع و ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان بر اساس پیشنهادها و گزارشهای کمیتههای برنامهریزی شهرستانها صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه فرمانداران باید درباره پروژههای عمرانی و خدماتی پاسخگو باشند، اظهار کرد: فرمانداران و بخشداران نباید در نقش ناظر یا منتقد بیرونی عمل کنند بلکه باید مسوولیت اجرایی، نظارتی و هماهنگی کامل را برعهده بیگیرند.
ضرورت تقویت زیرساختهای استان برای میزبانی از زائران اربعین
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به مسوولیت استان در میزبانی از زائران پاکستانی در ایام اربعین حسینی، بر ضرورت تقویت زیرساختها و ساماندهی شبانهروزی پایانههای مرزی تأکید کرد و گفت: همه دستگاههای اجرایی باید بهگونهای هماهنگ عمل کنند که از بروز هرگونه اختلال و چالش در خدماترسانی جلوگیری شود.
بیجار با اشاره به اهمیت توسعه پروژههای اشتغالزای کلان از جمله شهرک سلامت و نیز تسریع در طرحهای آبرسانی روستایی، خاطرنشان کرد: پروژهها باید بهطور دقیق ارزیابی و اولویتبندی شوند تا منابع مالی بهصورت هدفمند تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه اثربخشی، بهرهوری و اشتغالزایی شاخصهای کلیدی در انتخاب و حمایت از پروژهها خواهد بود، افزود: نظارت مستمر، ارزیابی دقیق و تضمین کیفیت اجرا، وظیفه بیواسطه شورای فنی استان است و باید از موازیکاری و اجرای پروژههای کماثر جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان دارای بیش از سه میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۶ شهرستان است.