«نماد»، پویشی برای آرامش روانی دانش آموزان

«نماد»، پویشی برای آرامش روانی دانش آموزان
 ساری - ایرنا - سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به ضرورت آرامش روانی دانش آموزان و خانواده آنها در برهه زمانی کنونی از به کارگیری طرح نماد ( نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) برای این منظور خبر داد .

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش مازندران،‌ محمود تنها روز سه شنبه در جلسه کارگروه فرهنگی - تبلیغی آموزش و پرورش استان اظهار داشت: جلسات نماد با محوریت آموزش تکنیک‌های نوین آرام‌سازی توسط مشاوران مجرب استان مازندران اجرا خواهد شد تا ارام سازی فضای روانی دانش آموزان و خانواده های آنان در شرایط کنونی کشور رقم بخورد.

وی ادامه داد: این جلسات در راستای ارتقای سلامت روان و افزایش تاب‌آوری اجتماعی برنامه‌ریزی شده است.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت : در همین راستا اداره کل کل آموزش و پرورش مازندران با برنامه‌های نوین فرهنگی و تبلیغی در مسیر تبیین و آرام‌سازی جامعه دانش‌آموزی قدم بر می دارد تا بتواند وظیفه خود را در این دوره به خوبی ایفا کند .

وی همچنین از بهره‌گیری جدی از ظرفیت گروه‌های «لیگ جت» (جهاد تبیین دانش‌آموزی) برای جریان‌سازی فرهنگی و حمایت از عملیات غرورآفرین جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و افزود: نوجوانان ما در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارند و نقش‌آفرینی آنان در این عرصه بسیار مؤثر است.

به گفته تنها راه‌اندازی پویش ملی «همیار مشاور همدل، ایران یکدل» به عنوان دیگر اقدام برای این منظور است تا از این طریق تقویت همبستگی ملی و ایجاد همدلی بین مشاوران، خانواده‌ها ایجاد شود.

مازندران بیشتر از ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

«نماد»، پویشی برای آرامش روانی دانش آموزان

به گزارش ایرنا ،‌ طرح نظام مراقبت اجتماعی از دانش‌آموزان به منظور مراقبت از این قشر در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرائم از طریق مداخله به موقع و مؤثر از سال ۱۳۹۴ کلید خورد و سند نظام ائتلاف مراقبت اجتماعی دانش آموزان تدوین شد و به تصویب رسید و پله پله برنامه‌های آن عملیاتی شد.

این طرح، نظامی چندبخشی و چندلایه‌ با عنوان نماد است که دستورالعمل اجرایی آن به چند بخش آموزش، غربالگری، مداخله مدرسه ای، تشخیص و درمان، مددکاری اجتماعی، اورژانس (فوریت‌های روانی - اجتماعی)، پیگیری و مراقبت تقسیم شده است.

بر اساس این طرح پس از آموزش‌های عمومی و غربالگری دانش‌آموزان، مداخلات مدرسه‌ای باید آغاز شود که در این شیوه در وهله اول معلم بر اساس راهنمای «ارتقای سلامت روان در مدرسه» دانش‌آموز را راهنمایی می‌کند؛ سپس در بخش تشخیص، مشاور بر اساس استانداردهای فنی (بویژه راهنمای مصاحبه) گزارش خود را در مورد سطح بندی وضعیت دانش آموز باید تهیه کند.

پس از ارزیابی و تعیین وضعیت مشکلات و نیازهای دانش‌آموز در حیطه‌های مختلف، خدمات مددکاری اجتماعی در سطح پایه و تخصصی انجام می‌شود که شامل کمک‌های ضروری و حمایت‌های اولیه بر حسب نیاز برای به حداقل رساندن وضعیت خطرپذیری دانش آموز است.

همچنین در بخش تخصصی حمایت و اعطای تسهیلات ویژه مالی برای درمان و کاهش آسیب دانش‌آموز با هماهنگی منطقه انجام می‌گیرد و برای ارائه معاضدت‌های قضایی و انتظامی نیز به کمیته نماد منطقه معرفی می‌شود.

مشاوران در خط ۱۵۷۰ پاسخگوی پرسش‌ها و مشکلات خانواده‌ها هستند و بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش این مکالمات به صورت رایگان است.

برای بررسی تازه‌ترین اخبار استان‌ها، به خوشه خبر سر بزنید

 

 منبع خبر

جدیدترین ویدئوها

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار