به گزارش ایرنا از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، این تفاهم نامه، هدفمندسازی فرآیند مهارتآموزی دانش آموزان را دنبال میکند و افزایش بهره وری، مهارت محور کردن آموزش هنر جویان، تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند، نوسازی و بازسازی زیرساخت ها و ارتقای کیفیت آموزش های مهارتی از اهداف این تفاهمنامه است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در نشست با مسئولان آموزش فنی و حرفهای استان گفت: با تخصیص بودجه مناسب ارتقای کیفیت آموزش های مهارتی را پیگیری میکنیم.
محسن کلاری اظهار کرد: باید شرایطی فراهم شود تا دانش آموزان بیشتری بتوانند مهارتآموزی کنند؛ این آموزشها نباید تنها مختص هنرجویان هنرستانها باشد بلکه شرایط به گونه باشد که همه دانش آموزان بتوانند مهارتهای مورد نیاز خود را فراگیرند.
با توجه به فرمهای هدایت تحصیلی پایه نهم، نیازمند توسعه رشتههای مهارتی و هنرستانهای فنی حرفهای در شهرستانهای مختلف فارس هستیم.
او ادامه داد: نوع مهارتها باید به روز وهدفمند شود و آموزش مهارت های نوظهور مانند هوش مصنوعی در دستور کار قرار گیرد.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به اهمیت علاقمندی در انتخاب رشته دانش آموزان، گفت: با توجه به فرمهای هدایت تحصیلی پایه نهم، نیازمند توسعه رشتههای مهارتی و هنرستانهای فنی حرفهای در شهرستانهای مختلف استان هستیم.
یزدان دشتیان افزود: باید تلاش کنیم بر اساس استعداد دانش آموزان ، براساس فرم هدایت تحصیلی، دانش آموزان را به تحصیل در رشتههای متناسب و مورد علاقه آنها هدایت کنیم.
۱۰ درصد مراکز آموزش فنی و حرفهای کشور در فارس است
مدیرکل آموش فنی و حرفهای فارس گفت: مراکز آموزش های فنی و حرفه ای کشور محدود است و ۱۰ درصد از این مراکز در استان فارس قرار دارند.
رهام کیایی یادآور شد: بسیاری از مخاطبان اداره کل فنی و حرفهای دانشآموزان هستند که در آینده وارد بازار کار میشوند.
او اعلام کرد: آموزش فنی و حرفهای فارس این آمادگی را دارد که از ظرفیتهای مختلف خود در مسیر ارتقای آموزشهای مهارتی ویژه دانشآموزان استفاده کند.