دکتر امید توپچیان روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این ایدهها در حوزه تجهیزات پزشکی طراحی شدهاند و روند توسعه صنعتی آنها با حمایت دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است.
وی افزود: جشنواره ملی «ایده تا ثروت» با دریافت ۵۳۱ اثر علمی از سراسر کشور، هفتم خردادماه به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بجنورد برگزار شد. از این تعداد، ۷۴ ایده پس از داوری تخصصی به عنوان برگزیده معرفی شدند.
توپچیان گفت: از میان صاحبان آثار برگزیده، ۴۴ ایدهپرداز تمایل خود را برای ورود به عرصه تجاریسازی اعلام کردهاند که حمایتهای لازم برای توسعه و ورود به بازار برای آنها در نظر گرفته شده است.
تنوع علمی و سطح کیفی بالای جشنواره
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی ادامه داد: ایدههای شرکتکننده در زمینههای تجهیزات پزشکی، سلولدرمانی و پزشکی بازساختی، فرآوردههای دارویی، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در علوم پزشکی، بهداشت و تغذیه و آموزشهای نوین بودهاند.
وی با بیان اینکه کیفیت آثار دریافتی در این جشنواره فراتر از انتظار بوده است، افزود: ۲۷۰ اثر از آثار ارسالی، و ۲۷ اثر از آثار برگزیده موفق به ثبت اختراع شدهاند که نشان از ظرفیت علمی بالای جشنواره دارد.
توپچیان در پایان خاطرنشان کرد: برای حمایت از صاحبان ایدههای برتر، تسهیلات بلاعوض ۱۰ میلیارد ریالی به هر یک از ایدههای تجاریسازی شده اعطا خواهد شد تا فرآیند تولید محصول و ورود به بازار شتاب گیرد.
دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی دارای هفت دانشکده و ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی است و فعالیتهای پژوهشی آن با همکاری ۱۹۲ عضو هیأت علمی دنبال میشود.